Läsarna går ganska hårt åt Paow…

 

Enda sen Bloggbevakning och min kära svärmor Magdalena länkade mig så har det kommit in väldigt mycket troll här. Är det egentligen inte äldre människor som läser deras blogg? Känns som att det är den äldre generationen  TYCKER VÄLDIGT MYCKET, men framförallt så måste ni kommentera elaka saker om mitt liv och mitt förhållande som ni inte vet någonting om för att ni läser några rader på en blogg? Borde inte äldre kvinnor lära sig(precis som vi yngre) , att har man inte något snällt att säga så ska man inte säga något alls.
Alla kampanjer som Daniel Paris och Ellen Bergström(med flera) mot mobbning har ju funkat. Verkar bara inte som de nått ut till den äldre målgruppen. SYND.
Jag kan absolut ta kritik då jag vet att jag inte är perfekt. Men vissa kommentarer är rent ut sagt vidriga. Ni borde helt ärligt skämmas.//Paow

Jag undrar om Paow tycker att Ellen och Daniels kampanjer bitit på henne?
Jag roade mig nämligen med att gå igenom Paows kategori här på bloggen och jag känner spontant att det jag hittade kan få tala för sig självt.

 1. Paow kallar en av deltagarna i Paradise Hotel för dum, äcklig kossa.
2. Paow tar en av Saga Scotts bilder och photoshoppar dit egen text om att hon ska ha slickat Paows röv i månader för att komma med i PH.
3. Paow kallar människor som gör exakt det som Paow tidigare gjort för patetiska och menar på att de alla har könssjukdomar.

4. Paow hänger ut Saga Scotts pojkvän.
5. Paow bashar Saga – återigen –  över att hon ska vara med i Ex on The Beach (vilket sedan visade sig inte stämma. Paow däremot går att återfinna i snart varenda dokusåpa som finns)
6. Paow kallar en tjej för ”din jävla, fula hora” och hänger ut henne med namn och bild.

8. Samma tjej blir nedvärderad av Paow för sitt utseende och det faktum att hon jobbar på Kvantum. Paow å sin sida är ju extremt framgångsrik med sitt deltagande i Lyxfällan och verkar inte heller klaga på att hon får gå till sina pappas mataffär och plocka varor istället för att betala själv, något som jag är säker på att den här tjejen gör, ”trots” att hon jobbar på Kvantum. Hon har i alla fall ett jobb.
9. Paow filmar när hennes pappa skäller på personalen och lägger ut det på sSnapchat.
10. Paow hänger återigen ut Saga Scott och anklagar henne för stalking.

11. Paow lägger ut sitt ex telefonnummer och ber alla att terrorisera honom.
12. När Olivia från EOTB gratulerar Hampus på födelsedagen kommentarer Paow så här: ”Även när du får se filmer på när han hånglar med andra tjejer?”

13. Återigen ger sig Paow på Saga Scott, den här gången på Facebook.

14. Paow var även med och frontade en ”anti mobbing-video” som var tvungen att tas ner på grund av all kritik mot att ha med Paow som bara dagarna innan kallat en tjej ”din jävla fula hora”.

I rest my case.

69 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    BAAM BAAM BAAM!

    Tyckte bara att det passade in här

      Enligt denna tråd på flashback, är det Paulina ”paow” Danielssons mamma som har stulit kontanter och kläder av en 88-årig dam under sin anställning hos hemtjänsten. Här är länk till flashback-tråden: https://www.flashback.org/t1774180p1
      I tråden finns även stämningsansökan, se post #3!
      Lite intressant nattläsning såhär en tisdag… 🙂

        Aftonbladet har skrivit en artikel om stölden:
        https://www.aftonbladet.se/nyheter/article14237611.ab

    Alltid svårast att peka fingret på sig själv. Eller nåt. Haha. Men ja, lika barn leka bäst?

    Ja inte är Paulina känd för att vara den skarpaste kniven i lådan. Däremot tror jag inte att något biter på henne. Hon är uppväxt med en mamma som inte har mycket till arbetsmoral eller moral öht att komma med och en pappa som curlat sönder henne.
    Jag tycker ärligt talat synd om henne som fått så ruttna förutsättningar. Hennes världsbild och skev och hon har ingen som kan knuffa henne på rätt spår.

      Synd om stabila hemförhållanden har saknats under hennes uppväxt.. det märks så tydligt ofta tyvärr.

      Alltså förlåt men detta är verkligen ingen ursäkt. Jag själv växte upp med två narkomaner till föräldrar. Växte upp i helvetet och agades av djävulen men gjorde valet ganska tidigt, att det sista jag ska bli – är som mina föräldrar.
      Blir fan förbannad på folk som klagar på ”förutsättningar” det blir vad man gör det till.

      Obs!! Inget illa menat till någon.

        Tänkte skriva detsamma! Hade jag låtit min uppväxt påverka mig så vill jag inte veta vart jag varit idag. Allt handlar om inställning!

        Usch stackare, fattar verkligen inte hur vissa föräldrar tänker, varför skaffar man ens barn.

        Sen är dock inte alla likadana och jag har full förståelse för att vissa faktiskt blir skadade. Hade själv en kompis med narkomaner till föräldrar och uppväxt på fosterhem som inte var mycket bättre. Jag fick hjälpa henne mycket för hon tänkte inte normala tankar, eller vad man ska säga… Garanterat uppväxtrelaterat.

          Det är klart man tar skada. Ärren jag har efter min uppväxt kommer alltid att finnas kvar. Jag har otroligt svårt för att släpps in folk och jag litar inte på någon.
          Men det är sådant man får jobba med, som allt annat som kommer på köpet med sådana föräldrar. Visst, det är förjävligt, men den enda människan som faktiskt kan göra någonting åt det är du själv!

          Kram på alla verkligen, vill förtydliga att jag inte menar illa, dock uppfatttas jag ofta som väldigt rak och hård. Men jag menar gott och jag vill att alla ska må bra!

        Nej jag håller med. Det var inte så jag menade även om det verkligen låter så. Hon är helt enkelt för klen för att orka kämpa sig till ett bättre liv än det hon fick ”serverat.
        Du ska vara stolt som kämpat.
        ❤️

          Man behöver inte vara klen för att man inte orkade kämpa. Människor är olika och skadas på olika sätt, två som växer upp i samma familj kan få helt olika liv och båda kämpa lika mycket. Den som tar till droger tex kämpar kanske med sina inre demoner och försöker hålla sig vid liv och en annan kämpar för att inte hamna där. Har man inte gått i någons skor så ska man inte döma eller kalla någon klen. Personen kanske har klarat sig bättre än vad du hade gjort under samma förutsättningar.

        Det är verkligen kul att du valde att gå den andra vägen. Många vill gå åt samma håll som du men lyckas inte, eller lyckas efter lång tid. Undersökningar visar att barn som har tex missbrukande föräldrar löper större risk att själva hamna i destruktivt leverne. Genom eget missbruk, att bli tillsammans med någon som visar sig vara missbrukare eller annat som självskadebeteende. Det är faktiskt så att 50% blir som du, tar den andra vägen, medan 50% inte gör det (eller klarar av det). Jag, likt som du gjorde, tog den andra vägen. Min lillasyster har tagit den sämre vägen. Inte för att hon ville det. Men för att hon tror att hon förtjänar skit. För att hon förstår att det finns ett bättre liv för henne men hon kan inte se det framför sig. Jag tycker förvisso att många tenderar till att skylla ifrån sig på sin bakgrund och/eller uppväxt. Som om de inte har ett eget ansvar. Men jag tycker också att man ska vara försiktig med hur man uttrycker sig. En del har svårare förutsättningar. Och det oavsett (!) vilken så kallat bra eller dålig uppväxt man har haft.

          ???

          När skyller man ifrån sig och när förklarar man sig? En person som jag känner fick alkohol regelbundet från 2 års ålder så föräldrarna kunde supa ifred. Ibland vaknade han ensam i en tom lägenhet och ibland var det människor där han aldrig hade träffat, förvirrad och bakfull. Denna människa bär på en sån fruktansvärd ångest att han inte kan gå utanför dörren utan musik i öronen och substanser i kroppen. Jag hjälper honom, sitter med honom i soffan ibland och ibland går vi en promenad. Han har bättre stunder, fick en fin lägenhet och jobb men fick en psykos. Hur lagar man en människa som trasades sönder innan han kunde gå? Jag har träffat så många trasiga människor att jag aldrig skulle ta orden ”skylla ifrån sig” i mun. Ingen VILL ha det så, ”skyller man ifrån” sig så är det för att man inte klarar någonting annat och behöver det för att inte ge upp.

          Väldigt välskrivet. Jag kommer också från en bakgrund som inte är rosa och skimrande direkt. Hamnade i en depression i gymnasiet. Gick ner mig totalt. Apati. Visste inte ens om det förrän det en dag bara gick upp för mig, och helt ärligt mycket tack vare BB:s blogg och hennes inlägg om positiva tankar och inte lägga energi på det man inte kan förändra. Så till sist befinner jag mig också här på den ”goda sidan”. Gick inte lika bra för min bror. Och jag kan känna visst… klassförakt och allmänt förakt mot människor som inte bara rycker upp sig. Som gör något åt sin situation MEN jag vet ju att det finns så många omständigheter som spelar en sån extremt stor roll. Det finns mycket forskning på området, det är bara att grotta ner sig. Så jag håller med J om att man bör vara försiktig med hur man uttrycker sig.

          Med det sagt: HUVUDET PÅ SPIKEN. Ett fantastiskt inlägg att kontra Paow med!

      Hennes morsa stal väl en massa från sina brukaRE och torskade? någon som minns det?

          Hur vet du att detta är P:s mamma?

          P gick ut och snackade om det när det väl begav sig.

      Hon verkar inte ha haft den lättaste uppväxten https://www.expressen.se/noje/paow-ville-sla-ut-mina-tander-med-tegelsten/

    Alla såna här drama queens med stort behov av bekräftelse och noll självinsikt håller jag mig långt borta ifrån i verkliga livet. Ska nog sluta läsa denna typ av inlägg för de får mig bara att bli så matt. Hur orkar vuxna människor bete sig så här, och i allas åsyn på sociala medier? Vad är det för företag som har samarbeten med såna här människor? Varför har de läsare? Nä fy, ger bara dålig smak i munnen.

    Håller med kommentarerna, bra skrivet. Varför pratar hon massa om den äldre generationen, hon är väl inte purung själv längre?
    Lägger man ut en massa starka åsikter offentligt kommer givetvis folk att svara.

    Och Du går ganska hårt åt Paow !! Du irriterar dig väldigt mycket på henne, och på Magdalena, det märks tydligt och du gör allt för att smutskasta de båda. Verkar som om du verkligen försöker förstöra för dem och mellan Paulina och Lance. Varför? Sedan är det såklart elakt och omoget en del som Paow gjort och skrivit, ungefär lite som du och Tyra förrut. Gillar MGs blogg och blir lite orolig för att hon inte bloggat något alls idag, och inget på instastory, hon brukar ju blogga flitigt. Saknar inlägg och man blir orolig.

      Så om de gör slut en femtioelfte gång så är det CamCams fel? ?

        hehehe vaaad? Sa jag att det är Camcams fel om de gör slut? hehe vaaar o nääär då, och massa folk har gillat din urkorkade kommentar hahaha assååå.. Nej det behöver ju inte bero på camcam om de gör slut men det verkar ändå som att hon vill förstöra deras relation, tycker du inte?

          Andas!

          Vad menar du? Andas? Tror du inte man andas samtidigt som man skriver ett par meningar haha jodå vissa kan både andas, skriva, tänka och bli förvånade och förundrade på samma gång förstår du Anonym 😀

          Hej paow

          Nej du lilla E jag är inte Paow. Jisses vilken tramsblogg, inte undra på att den tappar läsare.. Bye bye

          Tappar läsare, since when?

      Att blogga så flitigt om sitt liv skulle jag snarare bli orolig över… Verkar ju minst sagt hälsosamt med en paus då i såna fall! Varför måste allt ligga ute till beskådan dagligen, jag fattar verkligen inte.

        Ja kan säkert vara bra o hälsosamt med en bloggpaus men det tar inte bort faktum att man bli orolig när en bloggare som ofta uppdaterar inte uppdaterat, eller är det bara jag som blir det kanske. Komiskt det som Anna skrivit hos Paow haha ändå läser hon bloggarna som hon tycker ska vara privata och skaffa sig karriärer och inte dela med sig på nätet hehehe.

          Men du känner ju inte ens Magdalena, varför blir du orolig för att hon inte skriver på en dag? Det känns som lite överdrivet…

          Inte överdrivet alls, blir orolig även för andra bloggare att det hänt något om de inte uppdaterar som vanligt. Hundarna sjuka så tänkte om det hänt något. Så man måste känna folk annars kan man inte bli orolig eh okej. Fast när man följer bloggar så känns det som om man känner dem och man liksom bryr sig.

          Men skaffa ett liv Anonym. Orolig när inte bloggare uppdaterar. Tillåt mig skratta…

          Ursäkta mig men stäng av datorer/smartphones och gå ut och träffa människor på riktigt. Bloggare är ju bara låtsasvänner liksom.. lev på riktigt och träffa folk irl! Riktiga vänner som du bryr dig om och som bryr sig om dig! Visst kan det vara kul att följa någon men så som du skriver om M Graaf gör mig orolig, låter som du är besatt. Ej hälsosamt.

          Om du på riktigt blir orolig för att en bloggare inte uppdaterar är du ganska småsinnad ?

    Det måtte väl för fan finnas något positivt att skriva om, det bara kastas skit åt än den ena än den andra, av många som tycker så förbannat mycket, och vet bäst, en riktigt tråkig dag på Bloggbevakning ?

      Det var ju precis ett inlägg om välgörenhet/reumatism?
      Alltså ni som gnäller hela tiden i varje inlägg, att Camcam är hårdast mot den eller den, tror ni bara får acceptera att hon skriver på sitt sätt/lägger fram sina åsikter, som det har varit från start.

        Jag gnäller inte hela tiden, jag har en åsikt precis som de flesta Ok

    OT Callepojken Schulman visar upp grymma skills med att filma ute med paddan!

      Ja! Stabil selfiestick till ipaden…

      Det är ju Sandhras finkamera, det ser man ju på det liggande formatet. Tror Calle suktar efter en youtube-karriär. Familjefilmer som tidigare, han har bara bytt ut mammafiguren.

    Magdalena borde inte skrivit något alls om L o P förhållande för det triggar bara trollen. Hon menar väl men gör allt bara till det värre.

    Paow är säkert en bra tjej egentligen trots fula och ord och kränkningar. Hon är/eller har ju faktiskt själv varit ett fult troll om man ser till vad hon själv skrivit och nu måste hon på riktigt växa upp.

    Just därför undrar jag och Lance är rätt kille för henne. Inget ont om Lance men han är ju bara så ung och har levt tuffa tonår och då kanske behöver en tjej som är mer samlad och mogen.

    ”Photoshoppat in sin egen text”:

    Det är superlätt att själv lägga in ny ”snapchat”-text via edit i själva snapchatappen.

    Paow har ju även dissat Jonna väldigt mycket. Minns när hon använde ett filter som förvrängde ansiktet (mest tänderna) och sa att hon nu såg ut som Jonna.

    Hmm verkar ha hänt ngt med Drago.. Maggan hintar om att det inte går så bra med honom..

      Anna, 12:03 20/02 2018
      Hur går det för Dragopojken???

      Svara
      Magdalena, 05:20 20/02 2018
      Inte bra

        Oroligt, båda hundarna sjuka/magsjuka. De verkar ha fått i sig något, kanske ute på tomten, bara de inte fått i sig ekollon eller råttgift eller något sådant.

        Maggan har skrivit att ”Drago har lunginflammation, its VERY BAD! Tyvärr.. Åkte in akut i söndags och att de hoppas vi bara att Drago slutar att hosta blod och blir bättre”.

    Ousscchhh…. undrar hur svärmor tänker om detta ….?

      this too will pass 🙂

    Tips: bråket Ida Warg pratar om i sin senaste vlog. Vad gör Det?

      Men berätta vad det var eller erkänn att du heter Ida och försöker promota din tråkiga podd?

    Tror att det bara är att avvakta och vänta.
    När P dumpar L tror jag inte hon vågar vara lika vulgär och hämdlysten som vid tidigare uppbrott.
    Maggan är lika stark i medgång som i motgång – viktigt att lägga på minnet P ??

    Svärmor kallar man väl inte sin pojkväns mamma utan sin make/makas mamma? Jag kallar min sambos mamma för ”min sambos mamma” ?

      Eeh jo!

      ? på dig själv.

      Citerat geniet Ribbing i denna viktiga fråga!

      ”Man kan med fördel kalla sina ogifta barns partners för svärdotter-svärson och själv bli benämnd svärmor-svärfar.

      Det är mer en fråga om beskrivning, eventuellt tilltal, än om en direkt juridiskt grundad bestämning.

      Men säkert finns nosiga besserwissrar som säger ”jamen hon är väl inte din svärdotter när de inte är gifta?” och då får du svara att det handlar om din svärdotters position i familjen, inte om vigselbeviset.”

      Svärmor kanske man inte säger i 20-årsåldern och i en relation som varat i några månader. Men de som i årtionden nöjer sig med att ”bara” vara sambos får aldrig några svärföräldrar då? Eller slipper få.

    Magdalena är omogen och har en del egna demoner så hon är inte förmögen att vara en vägledande vuxen till sina stora barn. Hon identifiera sig med sina stora barns problem och även Paow och agerar därefter. Hon försöker vara en förstående kompis istället för ett vuxen mamma med fast hand. En helt annan sak att vara mamma till små barn, där räcker hennes mognad och skills som förälder till. Tyvärr så får de större barnen betala priset. Och ja, jag vet vad jag talar om när det gäller henne.

      Do tell.

    Lance dras till någon som liknar hans mamma, svårare är det inte. Magdalena och Paow har många likheter, skillnaden är väl att Magdalena än så länge är bättre på att manipulera sina följare. Tragiskt att så många tror att de betyder något för Magdalena, det enda de betyder för henne är klirr i kassan. Undrar vad de i Djursholm har för åsikt om att Magdalena och Paow har flyttat in…katt bland hermelinerna?

      Ja följare betyder klirr i kassan för både MG och andra bloggare. Mästaren på att manipulera och lura sina följare är ju Myggan men hon har väl lärt sig en del av MG.

    En hund som Drago behöver jättemycket stimulans och motion – hur tänkte hon? Och hur ska en hund kunna skydda familjen – det finns ju hur många varianter som helst att ’avväpna’ en hund? En hund kan ju inte skydda en egentligen. Synd om hela fam Graaf, verkligen – ett så kaotiskt liv skulle jag aldrig klara av eller vilja ha. En bebis som inte sover, 2 hundar, mannen är iväg mycket, Maggans job är krävande, att flytta till ett hus som är långt ifrån färdig att bo i…

      OMG jag förutsatte att Drago var en baby (som jag då inte skulle känna till iom att jag inte läser MG:s blogg)

    Right on spot- BAAM!

    BOOOOM

    Stackars Drago ligger nu inne för lunginflammation 🙁 Kan det vara byggdammet från renoveringen i nya hemmet ??

    Stackars flicka. Låter som hon har borderline personlighetsstörning efter alla tidningsartiklar jag läst om henne. Hon borde söka hjälp för det finns att få. Hoppas hon blir hel och känner sej älskad en dag.
    Livet är inte lätt, för någon.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.