Nicole Rydén: Avskaffa polisen helt i stället

- 19/12/2015, 13:43 -

Privat/TT

Nicole Rydén: "ACAB, ni vet det där uttrycket som alla tuffa åsnor skriker så ofta och så högt de kan".

Detta är åsiktstext i form av en debattartikel. Åsikterna är skribentens egna och inte Nyheter24:s.

Jag tycker att vi sänker alla polisers löner och hoppas på det bästa.

Sen lägger vi överskottspengarna på vilket annat skit som helst. Kanske på lokaler där alla åsnor som hatar polisen kan ses och slåss?

Vi får helt enkelt köra på kamratuppfostran och pennalism istället. Ha slagsmålsklubbar som skulle kunna heta ACAB (All Cops Are Bastards). Ni vet det där uttrycket som alla tuffa åsnor skriker så ofta och så högt de kan. Där kan de skrika och slåss tills de dör.

Det vore nog mest rättvist, då allt för många av de som bor i det här landet ändå inte förtjänar Polisen.

Poliser tjänar ju – som alla redan vet – nästan inga pengar i dag, så om vi ändå inte tänker höja deras löner: varför gör vi inte alla en tjänst och bara avskaffar Polisen i stället för att förlänga lidandet?

Varför ska Polisen behöva kriga och riskera sina liv för ett gäng åsnor? Varför ska de behöva göra det nästan gratis dessutom?

Nej, skämt åsido. Ni åsnor borde bara hålla käften med era högst personliga historier och dåliga erfarenheter från en eller flera poliser. Dessa är helt irrelevanta i sammanhanget. Det finns fel folk på fel plats precis överallt.

Det finns katolska präster som våldtar småpojkar, behandlingshem som serverar knark och lärare som mobbar.

Jag har också en hel massa dåliga erfarenheter av olika yrken, men jag skulle aldrig drömma om att tro att de gäller alla som jobbar med ett visst yrke. Det är min sanning, men inte en verklighet.

Det är bara åsnor som får för sig att alla som jobbar i kassan på Ica är otrevliga, bara för att de har träffat en person som var det.

Nicole Rydén