Landslaget - Nyheter, artiklar, reportage och video

7 Jul 2016, 14:06
Många undrar förstås hur det kommer gå med landslaget nu när Zlatan Ibrahimovic har slutat. Men Sverigedemokraternas partiledare är positiv till framtiden.
22 Jun 2016, 22:50
EM-äventyret är över för den här gången. Förlust mot Belgien innebär att Sverige bara tog en poäng och slutar sist i gruppen.
22 Jun 2016, 21:09
Sverige möter Belgien i en direkt avgörande match om vidare avancemang i fotbolls-EM.
19 Jun 2016, 21:32
24-årige Robin Peterson från Partille behöver en biljett till Belgien-matchen. Då gjorde han en annorlunda efterlysning.
18 Jun 2016, 17:05
Precis det resultatet som missgynnar Sverige mest. Belgien fullkomligt krossade Irland och nu krävs svensk seger i sista omgången för vidare spel i EM.
18 Jun 2016, 15:53
John Guidetti svarar efter kritiken som målar upp honom som en filmare. "Jag tycker jag stod upp bra", säger han.
18 Jun 2016, 15:30
Det ville sig inte för John Guidetti mot Italien i går. Nu ger tidningen La Gazetta dello Sport anfallaren sämst betyg efter matchen – och beskriver 24-åringen som en provokatör och filmare.
17 Jun 2016, 19:47
Sverige föll tungt mot Italien efter ett sent avgörande från Éder. "Vi var bra fram till 89:e, sedan gjorde vi ett misstag", säger Zlatan Ibrahimovic efter matchen.
17 Jun 2016, 17:32
Tung förlust för Sverige mot Italien och fortfarande inte ett enda skott på mål. Det fick Hamrén höra.
17 Jun 2016, 17:27
Briljant i playoff-matcherna mot Danmark – het i genrepet mot Wales. I EM? Totalt osynlig och noll initiativtagande. Emil Forsberg får nu hård kritik efter Sverige två inledande matcher.
17 Jun 2016, 16:46
Sverige möter Italien i EM-gruppspelets andra omgång.
13 Jun 2016, 20:19
Sveriges lagkapten uttalar sig efter 1-1-matchen mot Irland. "Det är två matcher kvar, det gäller att vi tar poängen vi behöver", säger Zlatan Ibrahimovic till SVT.
13 Jun 2016, 19:58
Sverige ställdes mot Irland i EM-premiären och hamnade tidigt i underläge i andra halvlek. Blågult kom igen i slutet och fixade kvitteringsmålet 20 minuter från slutet.
13 Jun 2016, 19:35
Sverige öppnar EM mot Irland.
13 Jun 2016, 18:53
Sverige möter Irland i EM-premiären och det står 0-0 i halvtid. På sociala medier får Blågult massiv kritik från supportrarna efter insatsen i den första halvleken.
13 Jun 2016, 16:55
Erik Hamrén har gjort sitt val. Här är den utvalda elvan som ska kriga hem segern mot Irland i EM-premiären.
13 Jun 2016, 11:51
Nyheter24:s Adam Pinthorp skriver inför den svenska EM-premiären – där diskussionen om mittförsvaret inte ens borde vara en diskussion.
12 Jun 2016, 20:55
Den stora frågan inför Sveriges EM-premiär mot Irland i morgon är vem som bildar mittlås tillsammans med Andreas Granqvist i försvaret. Och Erik Hamrén ser ut att ha gjort sitt val: Victor Nilsson Lindelöf.
12 Jun 2016, 18:36
Emil Forsberg fortsätter visa fin form inför EM-premiären. På en träning i veckan drog han till med en magisk straffspark.
12 Jun 2016, 18:08
Zlatan Ibrahimovic och Erik Hamrén höll presskonferens under dagen och den svenske lagkaptenen fick bland annat frågor om hans roll som ledare i laget. "Det har gjort mig starkare och jag trivs med det", säger han.