Syrianska - Nyheter, artiklar, reportage och video

28 Sep 2012, 20:59
Det var inget direkt höjdarmöte som gick av stapeln i Göteborg ikväll. Gais och Syrianska bjöd inte på mycket till underhållning när Syrianska vann med 4-1.
14 Sep 2012, 21:21
Omdiskuterad situation avgjorde när Norrköping bortaslog Syrianska. Hemmalagets tränare Özcan Melkemichel rasar över 2-0-målet.
27 Aug 2012, 21:12
Södertäljelaget vann borta mot Mjällby - trots en man mindre i en knapp timme.
16 Maj 2012, 20:56
Ett äkta hattrick i första halvlek och sedan två mål till i andra – Waris leder skytteligan med lika många mål han gjorde mot Norrköping i kväll.
11 Maj 2012, 21:09
Bottentippade Syrianska har vaknat till liv. På fredagskvällen tog Södertäljelaget andra raka segern efter 2-0 mot Gais.
6 Maj 2012, 17:53
Lagkaptenen ledde vägen när Syrianska bröt blytung svit mot IFK Norrköping.
2 Maj 2012, 19:17
Elfsborg besegrade Syrianska med 4-1 på bortaplan. Leder nu Allsvenskan med fem poäng efter sju omgångar.
2 Maj 2012, 13:28
Samtidigt som hans Syrianska möter Elfsborg fortsätter våldsamheterna i Syrien, där Louay Chanko spelat landslagsfotboll.
28 Apr 2012, 10:00
Abgar Barsom har påbörjat en ny karriär efter avskedet från Syrianska - men stänger inte dörren för en comeback inom fotbollen: "Siar inte framtiden."
15 Apr 2012, 17:02
Solnaklubben fortsatt obesegrad sedan Lalawélé Atakora gjort matchens enda mål - via en Syrianska-försvarares arm.
15 Apr 2012, 14:13
Solnaklubben kan inte garantera sina supportrars säkerhet efter fjolårets skandalmatch - säljer inga biljetter till bortasektionen.
6 Apr 2012, 17:02
Jakob Orlov gav Gefle ledningen. Men i den 58:e minuten nickade Gefles Linus Malmborg in bollen i eget mål  och matchen slutade oavgjort.
1 Apr 2012, 19:24
"Real" Göteborg föll tungt i den allsvenska premiären mot bottentippade Syrianska. Efter ett tidigt ledningsmål vände Södertäljelaget matchen med två mål på mindre än en minut.
29 Mar 2012, 15:10
Syrianska är intresserade av Djurgårdens Kennedy Igboananike. Nu är frågan om de hinner landa anfallaren innan transferfönstret stänger på lördag.
19 Mar 2012, 08:35
Den allsvenska premiären kommer allt närmre. Nyheter24 synar just ditt lag inför säsongen. I dag: Syrianska FC.
3 Jan 2012, 17:04
Syrianskas 19-årige målvakt Aday Sleyman sparkades i slutet av december. Nu berättar klubben varför han fick lämna.
14 Dec 2011, 08:26
Syrianska kan redan ha hittat Peter Ijehs ersättare - i Djurgårdens anfallare: "Han är jätteintressant för oss."
12 Dec 2011, 13:12
Den nigerianska anfallaren lämnar Syrianska - för Gais: "Tråkigt för oss".
30 Nov 2011, 08:56
Ordföranden skulle få och ge ett besked förra veckan - så blev det inte: "Vi får prata när han kommer tillbaka".
2 Nov 2011, 10:27
I söndags fixade Södertäljeklubben det allsvenska kontraktet - nu vill Louay "Lolo" Chanko förenas med polarna i Syrianska.