Tjeckien - Nyheter, artiklar, reportage och video

21 Jun 2012, 23:17
Massvis av sumpade målchanser och ett snyggt nickmål. Klicka dig runt för att se de hetaste bilderna från den första kvartsfinalen.
21 Jun 2012, 22:38
Real Madrid-spelaren gjorde matchens enda mål och slog ut Tjeckien. Något som gjorde Portugal-profilen Fredrik Söderström nöjd: "Man är ju halvportugis så det gör mig glad."
21 Jun 2012, 20:29
Portugiserna vann med 1-0 efter ett nickmål av Cristiano Ronaldo. Så här var matchen minut för minut.
21 Jun 2012, 18:19
Tjeckien inledde EM med en offensiv fotboll och fick storstryk av ryssarna. Mot Portugal gäller det att fokusera på försvaret, annars blir man "straffade".
21 Jun 2012, 16:11
Nu när Cristiano Ronaldo har hittat EM-formen tror Fredrik Söderström på en enkel match för Portugal mot Tjeckien.
21 Jun 2012, 15:10
Mittfältsstjärnan Tomas Rosicky är skadad och finns inte med i Tjeckiens startelva.
18 Jun 2012, 16:14
Tjeckiens storstjärna Tomas Rosicky har rest hem till Tjeckien och Prag för att behandla sin skadade häl.
16 Jun 2012, 23:11
Grekland slog överraskande Ryssland med 1-0 i den sista gruppspelsomgången. Giorgos Karagounis blev stor hjälte då han strax före halvtid tryckte in 1-0-målet. Men målskytten missar dock kvartsfinalen efter att han drog på sig ett gult kort i andra halvlek. Från grupp A får de sällskap av Tjeckien som slog hemmanationen Polen med 1-0 efter mål av Petr Jiracek. Se alla mål och firandet här.
16 Jun 2012, 22:52
Tjeckien slog ut EM-värdarna Polen ur mästerskapet.
16 Jun 2012, 20:18
Tjeckien och Grekland tog sig till kvartsfinal. Detta efter två rysligt spännande matcher. Lär om hela matcherna här.
16 Jun 2012, 20:03
Tjeckiens Tomas Rosickys hälskada stoppar honom från spel från start i ödesmatchen mot Polen.
16 Jun 2012, 18:36
Bläckfisken Paul, eller spågrisen Chrjak. Många är de djur som har tippat utgången i fotbollsmästerskapen de senaste åren. Nu har Nyheter24 en egen.
16 Jun 2012, 16:33
Klockan 20.45 är det avspark i Polens kanske viktigaste fotbollsmatch i historien. Svenskpolacken Robert Nawrocki kommer att se matchen tillsammans med ett femtiotal andra polacker i Stockholm. "Jag är väldigt orolig och nervös".
16 Jun 2012, 12:05
Tjeckiens storstjärna och lagkapten klev av i halvtid senast och testas sent inför matchen mot Polen.
9 Jun 2012, 15:17
Ryssland fullkomligt krossade Tjeckien med 4-1 i EM-premiären. Men förbundskaptenen Dick Advocaat var inte nöjd: "Vi var inte så bra".
8 Jun 2012, 23:23
Nu har äntligen EM 2012 i Polen och Ukraina dragit igång. Från och med i dag pågår EM i drygt tre veckor och avslutas den första juli. Festen har med andra ord bara börjat.
8 Jun 2012, 22:42
Ryssland briljerade i EM-premiären mot Tjeckien. Vann med 4-1.
8 Jun 2012, 20:17
Ryssland utklassade Tjeckien med 4-1 i EM-premiären. Läs allt om matchen.
8 Jun 2012, 16:55
Den tjeckiske Mjällbyspelaren Pavel Zavadil tror på seger i kväll mot Ryssland: "Tomas Rosicky blir otroligt viktig".
7 Jun 2012, 22:39
Tjeckien kan andas ut – anfallsstjärnan Milan Baros kan spela fredagens EM-premiär.