Hejdå bloggen

För allas kännedom kommer jag att stänga ner bloggen. Som heltidsarbetare och ensamstående är jag i behov av att göra en del justeringar för att få tiden och livet att gå ihop. Jag kommer att hålla bloggen öppen och publicera några inlägg till så passa på att gå igenom inläggen innan min ekonomiblogg försvinner på nyheter24 🙂

Nytt jobb

Som vissa av er vet påbörjade jag en ny anställning för 3 veckor sen och detta är andra gången i år som jag är ny på jobbet. Detta år har jag haft tre olika arbetsgivare och lika många olika titlar. Jag tycker att det både är spännande och utmanande att komma till en ny arbetsplats, med människor och arbetsuppgifter. Det är en hel del intryck och jag känner att jag behöver dra i handbromsen och inte ha för många fokusområden samtidigt. Min erfarenhet är att det ofta blir pannkaka då.

Träning för vuxna och barn

Barnen börjar även komma upp i den åldern där det börjar efterfrågas idrotter. Vem är jag att neka barnen sport som de vill prova? Såklart ska de få prova på om de vill. Jag själv spelade fotboll i tonåren och när jag var ännu yngre utövade jag jujutsu som jag var riktigt bra i, men tyvärr slutade jag. Planen var att fortsätta med fotboll efter tonåren men efter min knäskada blev jag aldrig bra igen. Jag försökte göra comeback några gånger men tyvärr resulterade det bara i ännu fler skador.

Jag hoppas från botten av mitt hjärta att barnen kommer att hitta någon aktivitet som de ser fram emot att gå till varje vecka. Sport medför sig positiva saker både psykiskt och fysiskt så detta är något jag kommer att fortsätta att uppmuntra till. Jag planerar även att börja prioritera gymmet i mycket högre utsträckning. Utan bra hälsa och välmående blir livet onödigt jobbigt.

Hus och hem

Det är en konst att få livet att gå ihop så det är viktigt att rannsaka vilka prioriteringar man ska göra. Jag äger dessutom ett hus som ska skötas, mat ska inhandlas och lagas och relationer ska vårdas. Detta känner jag är helt rätt beslut för mig men med detta sagt så finns alla möjligheter i världen att börja att blogga igen. Framtiden får utvisa hur allting blir. Mitt Instagramkonto framtidsgurun kommer att leva kvar och där kommer jag att fortsätta att leverera pedagogiska och lättsamma ekonomiinlägg.

Foto: Petra Älvstrand

 

Ha en fantastiskt bra dag

/Sandra ”Framtidsgurun” Karlsson

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.