Lördag 29 Jan
Stockholm

Ida Warg videoguidar dig – så fixar du magrutor

Träning
Ida Warg visar hur man fixar magrutor. Foto:

Nyheter24:s träningsexpert, bloggare och krönikör Ida Warg utmanar dig! Den här veckan guidar hon dig till magrutor med hjälp av en video.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer
Lär känna Ida

Ida Warg är 26 år och bor i Stockholm.

Idas blogg hittar du här.

Samt här på Facebook.

Och hennes instagramkonto här.

Ida är Nyheter24:s träningsexpert, bloggare och krönikör. 

Äntligen är det måndag, som jag har längtat! Som jag berättat för er tidigare så kommer jag att börja videoblogga mer på min Youtube-kanal så för att inte missa något klipp kan ni börja prenumerera på den här!

I dag blir det en liten premiär på första videoutmaningen. Den här veckan ska vi jobba på magrutorna och jag utmanar er att köra mitt träningspass nedan minst fem gånger innan veckan är slut. Sätt bara på play och följ efter...

Man kan också anmäla sin blogg och utmana sina läsare. Posta videon ovan och länka det här inlägget. Lämna sedan en kommentar om att ni är med och glöm inte att skriva med er bloggadress. Jag kommer sedan göra ett inlägg med länkar till alla bloggar som är med.

Jag kommer också köra en tävling på Instagram där en av er kommer vinna en ShoutOut från mig. Ta en bild när ni utför min utmaning, ladda upp den på Instagram och tagga den med #idaschallenge  

Kommer sedan välja en vinnare som får en shoutout från mitt konto.

SÅ VEM ÄR PÅ VECKANS UTMANING?! MAGRUTOR NÄSTA!

Kommentera
Kopiera länk
Dela