Här varnar centerpartisten för chemtrails

Centerpartiets riksdagskandidat Åsa Runander är oroad över att så få vill prata om chemtrails – men säger sig ha sålt in idén hos Annie Lööf.


ALMEDALEN. "Why in the world are they spraying?", står det på hennes blåvita t-shirt. Åsa Runander (C), riksdagskandidat för Centerpartiet i Skåne, varnar för så kallade chemtrails.

– Det finns hur mycket bevis som helst för den som vill se det, säger hon till Nyheter24.

Runander hävdar bland annat att "ingenjörer" kontrollerar vädret och menar att detta bland annat låg bakom oväder under de olympiska spelen i Kinas huvudstad Beijing 2008.

Runander säger sig ha sålt in idén om att prata mer om chemtrails hos partiledaren Annie Lööf, men fått svaret att "tiden inte är mogen".

Se hela intervjun ovan.

LÄS MER: MP-riksdagsledamot beställde utredning om chemtrails

/
/
/
Senaste nytt

Testar

15 Nov 2022, 12:40

Annie Lööf slår tillbaka mot KD och M: "Bröt sina vallöften"

22 Jan 2019, 12:37
Annie Lööf är inte svikaren – det är Moderaterna och Kristdemokraterna som fört väljarna bakom ljuset. Det säger Center-ledaren i en ny intervju.

Nya ministern Amanda Lind redan i blåsväder – detta har hänt

22 Jan 2019, 07:45
Det blev en stökig första dag för Löfvens nya kulturminister, miljöpartisten Amanda Lind. Lind har erkänt att hon rökt cannabis, hon har också hyllat skandalministern Mehmet Kaplan.

Ygeman gör comeback – här är alla nya ministrar

21 Jan 2019, 11:40
Anders Ygeman är tillbaka i regeringen. Idag presenterade Stefan Löfven de nya ministrarna.

Jimmie Åkessons känga till Kristersson: "Om han någonsin vill bli statsminister måste han..."

21 Jan 2019, 07:56
Sverigedemokraterna har inte gett upp tanken på ett nytt block inom svensk politik. Nu sträcker Jimmie Åkesson återigen ut en hand till M och KD.

SD-politiker avgår efter kritiserat Facebook-inlägg

20 Jan 2019, 10:42
När Stefan Löfven röstades fram som Sveriges statsminister var det en del som blev missnöjda, bland andra Sverigedemokraten Erik Wennerström. Efter ett kritiserat Facebook-inlägg avgår han nu med omedelbar verkan.