Torsdag 9 Dec
Stockholm

Gustav Fridolin erkänner: "Jag har rökt på och varit otrogen"

Gustav Fridolin får svara på jobbiga frågor
Gustav Fridolin berättar att han varit otrogen och att han har rökt på. Foto: Johan Nilsson / Christine Olsson / TT

I programmet Tjafs! får Miljöpartiets språkrör Gustav Fridolin svara på några riktigt jobbiga frågor, bland annat på om han någon gång varit otrogen och om han har rökt på någon gång.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Gustav Fridolin är den första partiledaren som får delta i Tjafs! Valspecial och bli utfrågad både om politik och privatliv. 

Tjafs! är ett debattprogram där Reine-Alix Ndengeyinka tillsammans med en ung debattpanel tar upp frågorna som är viktiga för unga och nu har de en valspecial där fokus ligger på politik. 

Ett segment i programmet kallas "heta stolen" och där måste politikern som medverkar svara kort, ärligt och snabbt på frågorna som ställs. 

Frågorna gäller allt från om Gustav Fridolin alltid har röstat på Miljöpartiet till om han någon gång begått ett brott. Men sen får han också frågan om han någon gång varit otrogen.  

Svaret kan du se här:

– Ja, men alla inblandade vet det och det var länge sedan, svarar Gustav Fridolin. 

Exakt vad han menar med länge sedan och vilka personer som var iblandade får vi tyvärr inget mer svar på. 

Nu är Gustav Fridolin gift med Jennie Fridolin och paret gifte sig 2007 efter att de hade varit tillsammans i tre år. Idag har paret två barn tillsammans, döttrarna Charlie och Billie.

I programmet får Gustav Fridolin även avslöja att han begått ett brott och att han en gång rökt på. Han säger också att röka på kan vara det dummaste han någonsin gjort. 

Här kan du se svaret på alla frågor i "heta stolen":

Tjafs! Valspecial sänds på Viafree och Viaplay.

Gustav Fridolin har också blivit privat tidigare då han bland annat berättat om den svåra tiden när hans mamma fick en stroke. I ett program kunde han inte hålla tillbaka tårarna när han pratade om minnena, se mer av det här. Vill du veta mer om Gustav som medverkade i TV redan som barn när han tävlade i Jeopardy som 11-åring och som sedan blev den då yngsta riksdagsledamoten i Sverige någonsin som 19-åring? Då borde du klicka här

Har du varit otrogen?
Tack för din röst!
Kommentera
Kopiera länk
Dela