Annie Lööf, Google loggan.
Här är listan på de mest googlade sakerna i anknytning till Annie Lööf. - Foto: Stina Stjernkvist/TT/Google

Här är de mest googlade frågorna om Annie Lööf

Så här i valtider är det många som googlar de olika partiernas partiledare. Men vilka frågor är då egentligen populärast?


Centerpartiet och partiledare Annie Lööf ser ut att kunna göra ett bra val där de senaste opinionsmätningarna visar ett procentuellt stöd på 8,9 procent av rösterna. Skulle siffrorna stå sig fram till efter valet så skulle det innebära en ökning på cirka 2,8 procent jämfört med valet 2014, då Centern fick 6,11 procent. 

Och så här i valtider så söker vi gärna på partiledarna på Google för att få mer information om dem. Men vad är det egentligen för information om Lööf som de flesta svenskarna söker på via Google? Här är de fem vanligaste sökningarna på Annie Lööf, något som Metro var först att skriva om.

Hur gammal är Annie Lööf?

Annie Lööf är född den 16 juli 1983. Det betyder att hon fyllde 35 år i år.

Var bor Annie Lööf?

Vart bor egentligen Centerpartiets partiledare? Hon bor i ett hus fint trähus i Nacka utanför Stockholm.

Annie Lööf under en partiledarutfrågning. Bildkälla:Stina Stjernkvist/TT

Hur länge har Annie Lööf varit partiledare?

Annie Lööf har varit partiledare för Centerpartiet under en relativt lång tid, i sju år för att vara exakt. Datumet som hon tillträde då? Den 22 september 2011.

Var kommer Annie Lööf ifrån?

Även om Annie Lööf bor i Nacka så är hon inte född och uppvuxen där. Hon är från början från Värnamo, Jönköpings län.

Hur lång är Annie Lööf?

En hel del är även intresserade över vilken längd som Centerpartiets partiledare besitter. Annie Lööf är totalt 171 centimeter.

Kanske har du sökt på Annie Lööf för att du funderar på att rösta på Centerpartiet? Är du fortfarande osäker? Då borde du läsa på vad deras viktigaste valfrågor är. Vill du veta vilka dessa frågor är? Då kan du läs om de här.

Nyheter24 har tidigare skrivit om sådant som du verkligen måste känna till om Annie Lööf. Visste du exempelvis att hon har varit fotbollsmålvakt tidigare? Hittade du inte svaret som du letade efter ovan så hittar du garanterat svaret här istället.

/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Har du googlat på Annie Lööf?
Tack för din röst!