Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Här är de mest Googlade frågorna om Gustav Fridolin

- 07/09/2018, 16:24

Så här i valtider så är det många som google på de svenska partiledarna. Så vilka frågor är det vi mest undrar över när vi söker på Gustav Fridolin? Här är de fem mest sökta frågorna på honom via Google.

Så här i valtider så är det inte så konstigt att det är mycket att tänka på. För även om du kanske har bestämt dig för det partiet som du ska rösta på så kanske du inte är helt säker på om deras partiledare är den skarpaste kniven i lådan. 

Och det märks på Google att många är intresserad över vilka partiledarna egentligen är. Nyheter24 har tittat på de frågorna som flest människor söker på när de vill ta reda på något om en partiledare, vilket Metro var först med att göra. Så vilka frågor har svenskarna sökt när de sökt efter Miljöpartiets Gustav Fridolin?

Hur gammal är Gustav Fridolin?

Gustav Fridolin är född den tionde maj 1983. Fridolin fyllde alltså, precis som Centerns partiledare Annie Lööf, 35 år i år.

Var bor Gustav Fridolin?

Gustav är bosat i Sundbyberg, Stockholm.

Gustav Fridolin.
Gustav Fridolin på en utfrågning. Bildkälla: Stina Stjernkvist/TT

Vem är Gustav Fridolin?

Gustav Fridolin är född i Önnestads församling, Skåne, 1983. Innan han blev språkrör för miljöpartiet så var han folkhögskolelärare. Utöver förtroendeuppdrag som språkrör är Fridolin även utbildningsminister.

Hur lång är Gustav Fridolin?

En ganska rimlig fråga ändå, hur lång är egentligen miljöpartisten? Han är hela 183 centimeter.

Gustav Fridolin tillhör vem?

Gustav Fridolin tillhör som nämnt ovan Miljöpartiet. Och han har varit språkrör för Miljöparitet ganska så länge, i hela sju år för att vara exakt. När tillträdde han den tjänsten då? 2011.

Funderar du på att rösta på Miljöpartiet? Är du inte riktigt säker ännu? Då borde du läsa på om de frågorna som de anser är viktigast inför valet 2018. Nyheter24 har tidigare skrivit en artikel om detta som du kan läsa här.

Hittade du inte svaret på din fråga om Gustav Fridolin? Då borde du läsa den här artikeln om Miljöpartiets språkrör. För visste du exempelvis att Fridolin en gång har vunnit Jeopardy?

Har du googlat Gustav Fridolin?