Stockholm

Här är de mest googlade frågorna om Isabella Lövin

Isabella Lövin
Här är de mest googlade frågorna på Isabella Lövin. Foto: Google/Jessica Gow/TT

Står du och väger för- och nackdelar med de olika partiledarna inför morgondagen? Då är du inte ensam, varje dag googlas ledarna, men vad är det folk egentligen mest undrar när de googlar på Isabella Lövin? Här är de mest googlade frågorna om henne.


Läs mer

Isabella Lövin är tillsammans med Gustav Fridolin Miljöpartiets språkrör. Utöver att vara språkrör så har hon Sveriges kanske näst största förtroendeuppdrag. Hon är nämligen vice statsminister, vilket betyder att hon är den personen som avlastar Stefan Löfven de gånger han är frånvarande.

Funderar du på vem Isabelle Lövin är? Har du kanske googlat på hennes namn? Då är du inte ensam, så här i valtider så googlas våra förtroendevalda ledaren för jämnan. Så vad är det folk vill ta reda på när de googlar Lövin? Här är de frågor som folka har googlat allra mest, vilket Metro var först med att skriva om.

Hur gammal är Isabella Lövin?

Hur gammal är egentligen Lövin? Hon är född den tredje februari 1963, vilket gör henne till 55 år gammal. 

Vem är Isabella Lövin?

Isabella Lövin är från Helsingborg och är en före detta journalist som vunnit guldspaden. Idag är Lövin språkrör för Miljöpartiet och Sveriges vice statsminister.

Vem är Isabella Lövin tillsammans med?

Isabelle Lövin är född i Helsingborg men växte upp i Avesta. Idag bor hon på Värmdö tillsammans med sin man. Men vem är hon gift med? Enligt henne själv så är hennes man skulptör och jobbar med stenar.

Vad för bil har Isabella Lövin?

Många undrar om Isabella Lövin som ska vara så rädd om miljön faktiskt kör en bil själv. Och det gör hon, men vad för bil finns registrerad på hennes adress? I Opinion live så kom det fram att bilen är en 13-årig dieselbil som är extremt dålig för miljön, som Lövin mena är hennes mans. Miljöpartiet kommenterade det senare som menar att hon kör en Volkswagen Passat som går på biogas, vilket Aftonbladet har skrivit om tidigare.

Funderar du på att rösta på Miljöpartiet? Då borde du var insatt i deras viktigaste frågor. Är du osäker på vilka frågor det är? Oroa dig inte, Nyheter24 har tidigare skrivit om vad Miljöpartiet står för

Hittade du inte de svaren på frågorna om Isabella Lövin som du letade efter? Lugn, Nyheter24 har tidigare skrivit om fler saker som du måste känna till om Miljöpartiets språkrör. Här kan du läsa mer om henne.

Har du googlat på Isabella Lövin?
Tack för din röst!

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.