Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Här är de mest googlade frågorna om Jan Björklund

- 08/09/2018, 19:31

Många googlar Jan Björklund inför valdagen imorgon. Men vad är det egentligen folk undrar över? Här är de fem vanligaste googlingarna om Jan Björklund.

Så här i valtider så är det många som googlar våra folkvalda partiledare. Men vad är det vi egentligen är nyfikna på? Nyheter24 har tittat på de googlingar som gjorts flest gånger på varje partiledare, något som Metro var först med.

Imorgon är det äntligen dags för val i Sverige, de senaste månaderna har varit hektiska med många partiledardebatter, men ändå så finns det så många frågor som vi fortfarande undrar över. Så vad är det folk googlar när de söker på Jan Björklund? Här är de fem vanligaste sökningarna.

Hur lång är Jan Björklund?

Hur lång är egentligen Jan Björklund? Svaret är svårt att få tag på, när Nyheter24 var i kontakt med Liberalerna så svarade de.

– Svaret från oss på hur lång Jan Björklund är, "tillräckligt".

Men Nyheter24 är inte nöjda, utan söker Jan Björklund för definitivt svar.

Hur gammal är Jan Björklund?

Jan Björklund är född den 18 april 1962. Det betyder alltså att han är 56 år gammal.

När blev Jan Björklund partiledare?

Jan Björklund tog över som partiledare för Liberalerna efter Lars Leijonborg den 7 september 2007.

Var bor Jan Björklund?

Jan är bosatt i Bromma, Stockholm.

Vem är Jan Björklund?

Jan Björklund är född i Skene, Västa Götalands län. Innan han blev politiker så var han militär och idag är han partiledare för Liberalerna. Under morgondagen så hoppas han på att vinna valet tillsammans med de andra Allianspartierna, för att få styra Sverige under de närmsta fyra åren. 

Funderar du på att rösta på Liberalerna? Då borde du vara insatt i deras viktigaste frågor, vet du inte vilka de är? Oroa dig inte, Nyheter24 har skrivit om vad Liberalerna står för, den artikeln hittar du här.

Fick du inte svaren som du letade efter? Oroa dig inte, Nyheter24 har tidigare skrivit om allt du behöver veta om Jan Björklund. För visste du exempelvis vad för karriär som Björklund funderade på innan han blev partiledare för Liberalerna? Här hittar du svaret.

Har du googlat Jan Björklund?