Stefan Löfven, Googles logga.
Många Googlar Stefan Löfven. - Foto: Jessica Gow/TT/Google

Här är de mest googlade frågorna om Stefan Löfven

Sveriges statsminister Stefan Löfven googlas i mängder inför valdagen. Men vad är det folket är intresserad över? Här är de fem vanligaste sökningarna.


Dagen är äntligen här, idag är det dags för alla svenskar, över 18 år, att gå till sina vallokaler för att rösta på det partiet som de vill ska regera i Sverige de kommande fyra åren. Och självklart är det många som fortfarande är osäkra på vem de ska rösta på, så därför googlas partiledarna flitigt. 

Så vad är det folk vill ha reda på när de googlar Stefan Löfven? Nyheter24 har tittat på de fem vanligaste sökningarna som gjorts i samband med Stefan Löfven, vilket Metro var först med att göra.

Hur gammal är Stefan Löfven?

En relevant fråga ändå, klart att man måste veta hur gammal Stefan Löfven är. Så hur gammal är han då? 61 år fyllda, i år. Datumet? 21 juli 1957.

Vad tjänar Stefan Löfven i månaden?

Stefan Löfven tjänar en rätt så bra hacka på att vara Sveriges statsminister, totalt deklarerade han för 2 226 000 kronor 2016. Men vad är då Stefans månadslön? Totalt tjänar han 168 000 kronor i månaden innan skatt, enligt SVT.

När blev Stefan Löfven partiledare?

Sedan den 27 januari 2012 har Stefan Löfven varit partiledare för Socialdemokraterna. 

Hur lång är Stefan Löfven?

Stefan Löfven är tillskillnad från de flesta andra partiledarna öppen med hur lång han är. Så hur lång är egentligen Löfven? 178 centimeter lång.

Hur länge har Stefan Löfven varit statsminister?

I nästan fyra år har Stefan varit Sveriges statsminister. Han utsågs till statsminister den 2 oktober 2014 efter att han och de rödgröna vunnit valet 2014. Vinner de även detta valet? Det återstår att se.

Fick du inte de svaren som du ville? Då borde du läsa Nyheter24:s långa artikel om allt du behöver veta om Sveriges statsminister. Här hittar du den artikeln.

Funderar du på att rösta på Socialdemokraterna? Då borde du känna till vart de står i de olika frågorna. Har du inte så bra koll på vilka de är? Oroa dig inte Nyheter24 ger dig svaret

/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Har du Googlat Stefan Löfven?
Tack för din röst!