Måndag 20 Sep
Stockholm

Vad är No Hate Speech Movement?

Nohate – för dig som vill förebygga näthat bland unga

Rasistiska och sexistiska budskap, elakheter, trakasserier och mobbning har blivit en ovälkommen del av livet på nätet för många. Särskilt utsatta är barn och unga. För att stärka dem och ge dem verktyg att hantera och motverka näthat, driver Statens medieråd kampanjen No Hate Speech Movement.

Gå till sidan

6 sexställningar som är bättre än att näthata

1 av 7
2 av 7
3 av 7
4 av 7
5 av 7
6 av 7
7 av 7

Blir du lätt frustrerad av andras åsikter på internet? Brukar du skriva elaka kommentarer? Här är sex sexställningar du kan testa, som är mycket bättre än att näthata! Och vet du vad det bästa är? De funkar perfekt även om du är helt ensam!

Kommentera (1)
Kopiera länk
Dela
Kommentera (1)
Kopiera länk
Dela

mySafety Försäkringar

mySafety erbjuder försäkringar för nya vardagsproblem och brott. Vi hjälper våra kunder att hantera hat och hot på nätet och skyddar deras identiteter från att kapas och stjälas. Vi vet att nya problem kräver nya typer av lösningar och att alla förtjänar ett bra skydd i en digital värld.  Bevakningen sker med ekonomiskt stöd av mySafety Försäkringar. Nyheter24 garanterar att den redaktionella bevakningen är oberoende och utan kommersiell påverkan. Kommersiellt material är märkt specifikt med ”Presenteras av mySafety Försäkringar”

INSTAGRAM #NOHATESE

#NoHateSe