Internetfenomenet Hasbulla har miljontals följare i sociala medier
Internetfenomenet Hasbulla har miljontals följare i sociala medier - Foto: Instagram/hasbulla.hushetskiy

Internetkändisen Hasbulla, 19, vägrar ta bilder med kvinnor: "Personligt"

Hasbulla Magomedov slog igenom i sociala medier med dunder och brak förra året. Hans lyxiga livsstil och kända MMA-vänner gör att fansen flockas kring honom, men nu har han tagit ett kontroversiellt beslut.


Under coronapandemin var det många idag världskända TikTokare som fick sitt stora genombrott, och en av dem var Hasbulla Magomedov, 19. 

Han är född och uppvuxen i Ryssland och slog igenom under våren 2021 med en video där han utdelar ett knytnäveslag i ansiktet på en kille, och därefter snor hans telefon. 

Klippet var arrangerat, men det hindrade det inte från att slå ner som en bomb bland både MMA-kännare och övriga TikTok-användare.

Hasbullas längd - så lång är han

Hasbulla, som till en början gick under smeknamnet "Mini Khabib", är kortväxt och tros lida av tillväxthormonbrist. Han har själv sagt att han är en meter lång och väger 16 kilo.

Med sin korta längd och ljusa röst var det många som misstog Hasbulla för att vara ett barn när han slog igenom. 

TikTokstjärnan lever ett liv i lyx med MMA-fighters

Sedan det stora genombrottet i sociala medier har Hasbulla blivit ett etablerat namn i MMA-sfären. Han umgås en hel del med världskända fighters och lever ett lyxigt liv. I sina sociala medier delar han med sig av bilder på dyra sportbilar, märkeskläder och påkostade resor. 

Hasbullas drag - vägrar posera med kvinnor

Just nu befinner sig Hasbulla i Australien på en turné för att möta sina fans "down under". 

Men en tid innan avresa la en av arrangörerna ut ett inlägg som chockerande många av fansen – han kommer inte gå med på att fotas tillsammans med kvinnor.

"På grund av Hasbullas personliga och kulturella värderingar kan han dessvärre inte ta bilder med kvinnliga gäster. Till våra kvinnliga besökare, om ni vill gå på Hasbullas "meet and greet" är ni välkomna att göra det, men vänligen respektera fotobegränsningarna", skriver The Hour Group i ett inlägg på Twitter.

 

/
MMA
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Förlustaffären: Nu har lyxvillan från SVT:s “Husdrömmar” sålts

3 timmar sedan

Aboriginer får tillbaka spjut – efter 250 år

igår 20:50
Fyra aboriginska spjut som togs från Australien till England av den brittiske upptäcktsresanden James Cook och hans besättning 1770 har återlämnats till Australiens urbefolkning.

Brosnan i huvudrollen när boksuccé blir film

igår 19:20
Han fick sitt genombrott som detektiven Remington Steele i tv på 1980-talet. Nu ska Pierce Brosnan spela brottsutredare igen. Den irländske skådespelaren får huvudrollen när boksuccén "Torsdagsmordklubben" filmatiseras.

Nya skräckbilder på Johanna Toftbys ansikte – vill varna andra

igår 16:30
Johanna Toftby Fors, 50, väljer nu att visa upp bilder på sitt ansikte som skiftar i både blått, grönt och gult.

"Songs of conquest" får släppdatum

igår 15:24
Göteborgsbaserade Lavapotion är snart klara med sin debuttitel, det turordningsbaserade strategispelet "Songs of conquest", som man filat på sedan 2017.

Trädgårdstider anmälda: "Victoria Skoglund måste stoppas"

igår 14:55
För andra gången på kort tid så har SVT-programmet Trädgårdstider nu anmälts till Granskningsnämnden. Den här gången är det Victoria Skoglunds medverkan som ifrågasätts. "Programmet med Victoria och Jenny Strömstedt bör stoppas", står det att läsa i anmälan. – Nu har det gått för långt, inte här också, säger anmälaren till Nyheter24.