Se Miley Cyrus "pink bikini"

Tonårsstjärnan red på bananen i Bahamas.


Hon är en av nöjesbranschens hårdast arbetande tonåringar. Miley Cyrus vardag får Hannah Montana-show att framstå som en söndag. Disneys darling sysslar med musik, film och mode. Allt under samma vecka. Därför förtjänade hon verkligen sin semesterhelg i Bahamas.

På beachen bar hon en illa matchad tvådelad baddräkt i svart och rosa som påminde om engelskt godis. Miley som är mogen för sin ålder barnvaktade sina småsyskon Braison och Noah, och tog med dem på en tur med bananbåten.

Men bakom varje nöje finns det nytta i Mileys liv. Även om hon har råd att betala biljetten flera gånger om är Miley sparsam. En spelning på Bahamas nöjespalats plockade Atlantis upp notan för.

Se Miley Cyrus live på Bahamas

Skrivet av:

Senaste nytt

Gerard Depardieu anklagas för nya övergrepp

1 timme sedan

George Michael hedras med mynt

3 timmar sedan
Det brittiska myntverket hedrar den bortgångne brittiske sångaren och låtskrivaren George Michael med ett minnesmynt.

Prisad reggaesångare död: "Kolossal förlust"

3 timmar sedan
Peter Anthony Morgan, sångare i reaggaebandet Morgan Heritage, har avlidit, 46 år gammal, meddelar hans familj via sociala medier.

Gammalt "bioförbud" i Norge blir kvar

igår 18:52
I grannlandet Norge finns det sedan länge ett gammalt förbud mot biovisningar på söndagar före klockan 13. Nu vill flera partier i stortinget, däribland Höyre och Fremskrittspartiet, riva upp den.

Lemmy blir staty gjord av lera från hemstaden

igår 14:08
Den brittiske hårdrockslegendaren Ian "Lemmy" Kilmister blir staty i sin födelsestad Burslem i Staffordshire, Storbritannien.

Leif GW Perssons diss i Nyhetsmorgon: "Inte så glad i..."

igår 12:35
Leif GW Persson gästade söndagens Nyhetsmorgon och blev bjuden på mat. Det var inte något som föll kriminologen i smaken.