Stockholm

Vad gör Miley i knäet på filmregissören?

Vad försigår under inspelningen av Miley Cyrus nya film?


Läs mer

De intima bilderna – som redan skapat bloggstorm på nätet – visar tonårsstjärnan Miley Cyrus poserande i sminkrummet under inspelningen av The Last Song som just nu spelas in i Savannah. Vid sin sida har Miley filmregissören Andy Shankman, 44.

Det var Shankman själv som la upp bilderna på sin Twitter för att visa hur det kan gå till bakom kameran. Och reaktionerna lät inte vänta på sig.

Bloggarna talar om en ny skandal. Miley må vara mogen för sin ålder och kan inte hjälpa att hon blir sexig på bild. Men att hålla på med en 44-årig kollega på jobbet är att utmana ödet för en 16-åring Disneystjärna. Bilderna är rätt harmlösa, men det som verkar ha upprört mest är hur Shankman själv ser på saken:

"Miley är en rar ängel som arbetar tröttlöst och ändlöst och får roa sig i sminkrumet. Allvarligt! Lugna ner er lite eller så blir det inga fler behind the scenes-bilder. Hon är som min änglalika lillasyster."

Denna uppståndelse kunde Shankman aldrig ha anat när han la upp bilderna på sin Twitter. Men Miley borde vetat bättre. Fast likt resten av den belånade generationen i USA så lär sig Miley aldrig av sina misstag. Är man världens mest kända tonåring får man ta det lugnt. Allt tycks uppröra. För om det inte är en behå som sitter för löst är det en en hel folkgrupp som känner sig kränkta.

Filmen som är en mer vuxen historia än det gamla vanliga Hannah Montana kanske gynnas av det hela trots allt. Nu får publiken se en skymt av den "nya Miley" samtidigt som det blir bra pr. Ändå tycker man lite synd om de båda som bara hade det trevligt tillsmammans på jobbet.

Frågan är bara vad Miley Cyrus jämnårige pojkvän Nick Jonas tycker om det hela. Jonas Brothers är på turné och så här sa Nick i en intervju i helgen om sin tjej:

Skrivet av:

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.

Notifieringar från din stad

Slå på notifieringar för din stad för att få de senaste Blåljus-nyheterna från Nyheter24.