Miley dumpar Justin för Nick

Disneydumpningen som alla talar om. Miley har går tillbaka till exet.


Det kan vara årets nyhet. Miley Cyrus och Justin Gaston har nyligen gjort slut. Och bakom ligger den förra pojkvännen Nick Jonas. Allting bekräftades i dag då bilder kom ut på Miley och Nick åkande tätt intill varandra på en vattenscooter.

Det har spekulerats hejvilt hela veckan efter att Mileys skrev ett kryptiskt meddelande på sin Twitter "livet går vidare. du kommer le igen". Samtidigt skrev Gaston på sin Twitter: "Jag har inte känt mig så här nere på väldigt länge."

Förhållandet med underklädesmodellen höll i nio månader men var inte helt problemfritt. Miley må vara mogen för sin ålder men Justin är ändå fem år äldre. När Miley nyligen åkte till Savannah, Georgia för att spela in "The Last Song" lämnade hon Justin kvar i Los Angeles.

När Entertainmentwise kom ut med att Nick flygit från New York till Savannah stod det nästan klart vad som hänt. Bilderna får tala för sig själv. The Coastal Sources bilder visar inga vänner utan ett par som tycker väldigt mycket om varandra.

Justin kom aldrig överrens med pappa Billy Ray Cyrus. Och Disney var upprörda över den könsmogna Justin och hans tendenser att gå ute med bar överkropp. Den jämnårige Nick Jonas däremot är den perfekta partnern för Disneys darling.

Skrivet av:

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!