Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Miley värnar om sin mödom

Nöje | 01/05/2009 18:22

Vill du spräcka en oskuld? Då får du söka dig annorstädes.

För sångerskan Miley Cyrus är inte lättfotad inte. Trots att hennes pojkvän Justin Gaston är het kalsongmodell. Nu vill den unga miljonärskan göra det officiellt. Hon är oskuld och skall så förbli... lika säkert som Gud är en farbror på ett moln.

– Jag vill behålla min oskuld tills jag gifter mig. Jag växte upp i en kristen familj, säger Miley Cyrus till Female First.

Ett löfte som kanske blir svårare att hålla än tänkt när man är så känd. Och i synnerhet med snygga exkillar som Nick Jonas från The Jonas Brothers. Något Miley redan förlorat sedan hon flyttade till Los Angeles, är förtroendet för människor.

– Det är svårare att hitta folk som är äkta. Du vet inte vad som är äkta och vad som är falskt i den här stan för nästan alla har ett motiv och alla vill ha något, säger hon enligt Female First.

Kanske har Miley Cyrus förstått att fest, naket och sex inte slår hos hennes fans. Förra året hamnade hon i en publikstorm när hon ställde upp på halvnakna bilder i Vanity Fair. Bilder som hon i efterhand var snabb med att fördöma.

The Climb:

Skrivet av: