Lördag 24 Jul
Stockholm

Bebis-Katie var lika söt som Suri

Suri är verkligen sin mammas dotter. De är lika lika som två krusbär på ett höstträd.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Suri Cruise är världens sötaste bebbe. Och det är inget snack om saken var hon fått de utsökta gullighets-generna ifrån. Kolla in bildspelet för att se deras likheter och se Katie Holmes som liten flicka i tidigt 70-talskläder.

Det har snackats om att stackars Suri inte får umgås med vänner, och att Katie bara får träffa Victoria Beckham på inrådan av deras makar Tom och David. Men kanske är det så att mor och dotter trivs bäst ihop. Enligt Tom Cruise är det så att Katie älskar läsa att bara umgås med sin lilla skatt.

– Vi har familjefrukost ihop, hänger runt och ser på filmer, tittar på fotboll, ja du vet, spenderar tid med familjen och ritar och läser böcker för Suri. Katie är en sådan artist på många sätt, så det är så många roliga saker och massa konst och hantverkande. Men framförallt älskar vi att läsa böcker för Suri, säge Tom cruise till kanadensiska magasinet Hello.

När Tom Cruise fick frågan om han kommer hoppa flera gånger i soffan skrattade han bara.

– Hoppa i soffan och skaffa mer bebisar? Jag börjar svettas redan nu. Och om jag skulle säga ja? Då kommer folk börja igen. Men Katie jobbar just nu och vi njuter av tiden. Den är dyrbar. Vi kommer inte få tillbaka den igen. Det är därför som vi la ner allt i månader efter Suri föddes. Bara för att få vara med Suri och de andra barnen, säger Tom Cruise, hjärnan bakom toppfamiljen till Hello.

Söta Suri.

Skrivet av:

Kommentera
Kopiera länk
Dela