Suri Cruise har en egen lägenhet

Goda grannar är en bristvara. Här är familjen Cruise fina lyxhus i fina kvarter.


Tom Cruise och Katie Holmes är vana vid Hollywood-lyxliv. Nu när de bor i New York - för att Katie ska spela teater - vill de gärna ha det lika gott där. De har köpt ett tolvvåningshus i East Village. Men enligt nyfikna grannar är det något lurt över det hela.

– Tom kommer in och ut hela tiden och är vänlig mot alla han möter. Men Katie tittar alltid ner i marken. Alla i kvarteret pratar om det, säger en nyfiken granne till New York Post.

– Tom och Katie har fem våningar i huset. De har byggt en våning till Suris lekrum. En är ett gym och två är tjänstebostäder, säger en granne.

Suri som bara är två år har alltså redan fått ett eget boende i en av världens dyraste stadsdelar. Är Suri bortskämd eller instängd. Hon går miste om den så viktiga interaktionen med andra barn när hon bara träffar mamma, pappa och scientologipräster.

Suri får en glass.

Skrivet av:

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Malin Ullgren: Otrohet är överdrivet laddat

Därför känner du igen Kerstin Linden i nya "Ronja Rövardotter" på Netflix

Vilket datum har "Ronja Rövardotter" premiär på Netflix, när kommer säsong 2 och varför känns huvudrollsinnehavaren Kerstin Linden så bekant? Nyheter24 reder ut allt om den nya tv-serien.

Sanningen om Victoria Silvstedt och Maurice Debbah – det gör han egentligen

1 timme sedan
Victoria Silvstedt är den svenska modellen och sedemera börsproffset som trollbundit svenskarna sedan sitt genombrott i början an 1990-talet. Än idag är det många ute i stugorna som är nyfikna på Victoria – här har Nyheter24 sammanställt de vanligaste frågorna svenskarna googlar om Victoria – hennes längd, ålder, ex-man, pojkvän, barn och mycket mer.

Tittarnas anklagelse mot juryn i Sveriges mästerkock 2024: "Blev påhoppad"

1 timme sedan
Sveriges mästerkock 2024 är i full gång och i det senaste avsnittet fick Hugo, 25, lämna tävlingen – något som fått tittarna att reagera.

Fares spel fortsätter att sälja i miljoner

2 timmar sedan
Josef Fares "It takes two" fortsätter att sälja i mångmiljontal. Nu har spelet, utvecklat av svenska Hazelight, passerat 16 miljoner sålda exemplar, meddelar bolaget på X i samband med att spelet fyller tre år.

Kritik mot utredning om kulturell samverkan

2 timmar sedan
Hård kritik riktas mot utredningen av kultursamverkansmodellen – och Kulturrådet avstyrker samtliga förslag.