Adam Sandler är transvestit

Den kända komikern gillar att klä ut sig till fröken nattmössa.


Adam Sandler är mitt uppe med att äta karp när han går ut med en chockerande nyhet. Han brukar transa för sina barn.

– Jag gillar att klä ut mig till de karaktärer som jag läser om. Det är lite konstigt för min dotter älskar Disney-prinsessor. Du skulle bli förvånad över hur bra jag ser ut i en balklänning, säger Sandler till Exposay.

Döttrarna Saide, två år, och nyfödda Sunny älskar att se sin pappa som en judisk prinsessa. Adam Sandler som är kreativ ställer till det ibland.

– Jag håller i sagoboken och hittar på mina egna historier. Det slog tillbaka när mina döttrar började titta på filmerna och insåg att Askungen inte körde Nascar.

Sandler som själv är intellektuell uppskattade mest som ung när hans pappa läste ur encyclopedin för honom när han växte upp.

– Det tog pappa sju år tills han läst klart hela encyclopedin. Men det hjälpte mig att lära mig hur man somnar under lektionerna utan att läraren märkte. Min pappa brukade även läsa tidningen. Jag försökte det men Sadie ville alltid lösa korsordet innan mig så jag slutade, berättar Sandler för Exposay.

I sin nya film Bedtime Stories spelar Sadler mot Courtney Cox. Där är han en Piccolo på ett hotell som läser sagor för sina syskonbarn. Plötsligt börjar hans sagor bli sanna. Tänk om prinsessagorna blir verklighet.

Trailer för Bedtime Stories.

Adam Sandler klär ut sig till Operaman.

Skrivet av:

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Tummad äventyrsbok återlämnad – efter 105 år

Så gör du hitlåtar med AI – enkelt och helt gratis

3 timmar sedan
Udio är ett nytt AI-verktyg som kan skapa realistiska låtar. Här är allt du behöver veta om Udio och hur du använder det för att skapa din egen AI-musik.

CAIA Cosmetics reklam med Mentos väcker ilska: "Smaklöst"

3 timmar sedan
CAIA Cosmetics släppte i dagarna en serie läppglans som är ett samarbete med godiset Mentos. Nu möts en av reklamfilmerna för produkterna av hård kritik. "Har CAIA tappat det helt?" och "Smaklöst" är några reaktioner.

Antonija Mandirs korta svar till TV4: "Ur arslet"

idag 15:41
Det var under veckan som Antonija Mandir berättade för sina följare att hon fått ett erbjudande från TV4 som hon valt att tacka nej till.

Efter 55 år – Beatlesfilm får nypremiär

idag 15:38
Filmen "Let it be" har länge legat orörd i arkiven. Men nu ska Beatlesdokumentären visas igen – nästan 55 år efter premiären, uppger Variety.

Så friade Nisse Hallberg till Emelie Uggla: "Kommer inte ihåg någonting"

idag 14:53
Nisse Hallberg är en svensk komiker och poddprofil. Men hur mycket vet du egentligen om stand up-stjärnan? Nyheter24 reder ut de vanligaste frågorna som svenskarna googlar om Hallberg.