Gynning singel – igen

Carolina Gynning och Mattias Trotzig försökte förgäves laga sitt förhållande.


Carolina Gynning och Mattias Trotzig har dejtat varandra sedan i somras. Paret var himlastormande kära och de planerade både giftemål, barn och dessutom flyttade de ihop.

Men efter en månad under samma tak gick paret skilda vägar. Enligt källor till Aftonbladet gick det ingen nöd på Trotzig. Trots seperationen roade han sig kungligt i VIP-rummen kring Stureplan,

Efter bara någon vecka ifrån varandra gjorde paret ett nytt försök. Carolina skrev i sin populära blogg att hon var störtkär i Trotzig och paret gjorde ett försök att reparera sin relation. Men det gick inte vägen, och nu gör paret slut för andra gången.

Anledningen verkar vara att Carolina skrämmer iväg männen med sin framgång.

– Jag vill prata lite överhuvudtaget om det här med starka kvinnor och män. För det är väldigt ofta så att killar blir kära i mig. De bara "wow, vilken powerwoman, vad fräckt att hon är så framgångsrik och häftig". Men sedan vill de göra om en, sade Carolina i onsdagens "Vakna med The Voice".

–De vill plocka bort bloggen, plocka bort att man vill vara sexig, plocka bort att man svär och plocka bort att man kanske vill ha hotpants på sig, avslutade hon, men tillade att den kaxiga drapan inte handlade om Mattias Trotzig.

Skrivet av:

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!