Posh: Jag var livrädd

Victoria Beckham berättar om debuten som designer för Harpers Bazaar.


Läs mer från Nyheter24 - vårt nyhetsbrev är kostnadsfritt Prenumerera
X

Gillar du artikeln?

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få fler artiklar som denna direkt i din inkorg - helt kostnadsfritt.

Välj nyhetsbrev

Victoria Beckham pryder omslaget av ansedda Harper's Bazaars exklusiva decembernummer. I sexiga strumpbyxor och satinkappa så poserar hon vant i fashionabla kläder.

Victoria – som varit lite av det svarta fåret inom modevärlden – och arbetat sig upp från trashig fotbollshustru med lösnaglar och fyllda läppar till modeikon, insåg snabbt vilka smällar man kan åka på i den hetsiga modebranschen. Nu är Victoria ett lika naturligt inslag som Anna Wintour på front row i både New York, Paris och Milano. Men resan dit har varit lång.

Och Victorias egna modekollektion skrämde upp henne rejält. Ja, det var faktiskt mer nervöst och läskigt än en Spice Girls-konsert inför hundratusentals åskådare.

– Jag kände mig bortom sårbar. Jag hade aldrig känt mig så nervsvag i hela mitt liv. Kvällen innan fick jag knutor i halsen. Det var en helt fruktansvärd ångest, sade Victoria till Harpers Bazaar.

Victoria erkände även att en av anledningarna till att hon vände sig till modekarriären var att hennes solokarriär floppade så.

Den exklusiva intervjun med Victoria Beckham brer ut sig över hela 16 sidor. Dessutom bjuds läsaren på ett fantastiskt modejobb där Victoria poserar som modell i svarta powerdräkter av rang. Numret finns i butik från och med den 5 november, skriver

Skrivet av: