Rihanna talar ut om misshandeln

Rihanna berättar om känslorna efter den brutala misshandeln.


Nio månader efter den fruktansvärt brutala misshandeln så bryter Rihanna tystnaden. För första gången pratar hon ut offentligt om februarinatten som lämnade henne mörbultad och blodig.

– Detta hände mig...men det kan hända vem som helst, säger Rihanna 21, till Diane Sawyer i en intervju i Good Morning America.

Rihanna säger att det var särskilt svårt på grund av hur mycket hon älskade Chris Brown, skriver

– Han var definitivt min första stora kärlek, fortsätter hon.

Både Rihanna och Chris Brown har arbetat hårt för att gå vidare på varsitt håll. Brown avtjänar sitt straff och har arbetat på ny musik. Den 15 december släpper han sitt album Graffiti. Rihanna har börjat hänga i fashionkretsar dag och natt, samtidigt som hon jobbat med sitt fjärde album Rated R som släpps den 23 november. Albumets första singel "Russian Roulette" började spelas i radio förra veckan och fick ljummen kritik.

Skrivet av:

Senaste nytt

"Idol"-finalen är i gång

2 timmar sedan

Det hände under ”Börje"-träningen som fick Skarsgård att börja gråta

idag 19:00
Valter Skarsgård syns i rollen som Börje Salming i Viaplays nya satsning. För Nyheter24 berättar Valter Skarsgård hur han tränade inför att porträttera den hockeyikonen. – Hur trött man än var så fick ingen veta det, berättar skådespelaren.

Därför var det svårt för Hedda Stiernstedt att spela Margitta i "Börje"-serien

idag 18:50
I Viaplays nya serie om Börje Salming porträtteras även hockeyikonens äktenskap med Margitta Wendin. Det är Hedda Stiernstedt som spelar Salmings första fru, och för Nyheter24 berättar hon om vad som var mest krävande med rollen.

Pernilla Wahlgren ändrade sitt Instagraminlägg efter följarnas reaktioner

idag 17:40
Hemma hos Pernilla Wahlgren har julkänslan infunnit sig. I ett inlägg på Instagram delar hon med sig av en julhälsning som inte riktigt blir helt rätt.

La du också märke till den avslöjande detaljen i Bonde söker fru-Jens matbild?

idag 15:52
Bonde söker fru har sannerligen levererat både det ena och det andra i år. En av bönderna Jens Lundin, har kommit att bli en stor favorit ute i stugorna.

Efter renoveringen – nu visar Carolina Gynning upp sin nya herrgård

idag 14:14
I mitten av november 2023 gick flyttlasset för Carolina Gynning. Då flyttade hon nämligen in i sin nya herrgård på Ekerö. Nu visar Carolina upp resultatet efter renoveringen – och det ser verkligen fantastiskt fint ut!