Chris Browns comeback sågas

Comebacken har blivit en rejäl besvikelse för Chris Brown. Nu sågas han också.


Efter misshandeln av Rihanna var de flesta ganska säkra på att Chris Browns karriär var så gott som över. Men Brown själv fortsatte envist att göra musik med devisen "I'm not a monster". Men arbetet att rentvå sitt namn från epitetet kvinnomisshandlare har visat sig svårare än så.

För medan Rihanna fått mer uppmärksamhet än någonsin, floppar Chris Browns comeback rejält. Artisten som tidigare var varje tonårings drömkille och sålde ut arenor med 20 000 platser på nolltid, har nu svårt att fylla några tusen platser.

När försäljningen av hans nya USA-turné startade i helgen var siffrorna inte bara dystra utan rent "patetiska", skriver .

Som om inte det vore nog sågas även hans nya skiva. Inte musiken, utan omslaget, enligt Vad tycker du?

Kolla in bildspelet ovan. Klicka på pilarna.

Skrivet av:

Senaste nytt

Omstridde Gergiev tar över Bolsjojteatern

"Spöktimmen" och Fredrik Strage vinnare i årets Guldpodden

True crime-podcasten "Spöktimmen" har i Guldpoddens omröstning vunnit Årets podast samt Årets intervjupodd. Andra priser delades ut till bland annat Fredrik Strages "Hemma hos strage" och podcasten "Va fan hände?".

Nu avgörs årets "Idol"

1 timme sedan
I kväll koras vinnaren av Idol 2023. Finalen äger rum på Avicii Arena i Stockholm och det står mellan Cimberly Wanyonyi och Saga Ludvigsson.

Tycker du att Love i julkalendern 2023 ser bekant ut? Det är inte så konstigt

1 timme sedan
Tycker du att skådisen som spelar karaktären Love i SVT:s julkalender "Trolltider - legenden om bergatrollet" ser lite bekant ut? Då är du inte ensam – och det är heller inte så konstigt.

Fars med Gustafsson i flera upplagor

1 timme sedan
Med en brittisk farsklassiker gör Robert Gustafsson i sommar comeback på den egna teatern. 27 juni är det premiär för "Oj då, en till!" på Krusenstiernska teatern i Kalmar.

Robinson-Pelle, det blev bråk i mitt hem på grund av dig

1 timme sedan
Har årets Robinson skapat diskussion även hemma hos dig?