Rihanna: "Jag hatade honom"

- 06/11/2009, 18:16 -

Sångerskan Rihanna berättar fler hemska detaljer kring misshandeln.

För första gången berättar nu sångerskan Rihanna om Chris Browns misshandel. Och det är obehagliga detaljer som framkommer under den exklusiva intervjun med journalisten Diane Sawyer.

– Jag kom på honom med att ljuga och han ville inte säga sanningen. Jag blev mer och mer irriterad vid den tidpunkten i vårt förhållande och över att han behövde ljuga om något så dumt. Jag kunde inte acceptera att han fortsatte ljuga för mig och han kunde inte acceptera att jag inte ville släppa det och... det var hemskt, säger Rihanna enligt Perez Hilton.

Misshandeln skedde efter Emmy-galan och ska ha börjat som ett mindre tjafs när paret var på väg hem i Chris Browns bil. Men det slutade i katastrof när han i vredesmod kastade sig över Rihanna.

– Jag knuffade bort honom med mina fötter från ena sidan av bilen... men det var inte, det var liksom inte som ett slagsmål. Jag ville bara... jag ville verkligen bara att det skulle sluta... jag blödde. Jag var svullen i ansiktet så det fanns inget sätt för mig att ta mig hem. Mitt andra alternativ var att hoppa ur bilen och gå. Börja gå i en klänning med blodigt ansikte. Så jag vet inte vad min plan var. Jag hade ingen plan, förklarar Rihanna enligt och fortsätter:

– Jag hatade honom. Jag hatade honom så mycket... Han fortsatte att fråga mig "Du hatar mig eller hur?" och jag ljög och sa "Nej, nej" men jag hatade honom. Allt med honom störde mig... saken som män inte förstår när de slår en kvinna är att... ansiktet, den brutna armen, blåtiran, det läker. Det är inte... problemet. Det är ärret på insidan. Du minns det hela tiden. Det kommer tillbaka vare sig du vill eller inte. Så jag tror inte att han förstod det. Det gör de aldrig.

<preform><object width="430" height="295"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/UQSeYNhWAak&hl=en&fs=1&"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/UQSeYNhWAak&hl=en&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="430" height="295"></embed></object></preform>

Skrivet av: