Rihanna: "Jag hatade honom"

Sångerskan Rihanna berättar fler hemska detaljer kring misshandeln.


För första gången berättar nu sångerskan Rihanna om Chris Browns misshandel. Och det är obehagliga detaljer som framkommer under den exklusiva intervjun med journalisten Diane Sawyer.

– Jag kom på honom med att ljuga och han ville inte säga sanningen. Jag blev mer och mer irriterad vid den tidpunkten i vårt förhållande och över att han behövde ljuga om något så dumt. Jag kunde inte acceptera att han fortsatte ljuga för mig och han kunde inte acceptera att jag inte ville släppa det och... det var hemskt, säger Rihanna enligt Perez Hilton.

Misshandeln skedde efter Emmy-galan och ska ha börjat som ett mindre tjafs när paret var på väg hem i Chris Browns bil. Men det slutade i katastrof när han i vredesmod kastade sig över Rihanna.

– Jag knuffade bort honom med mina fötter från ena sidan av bilen... men det var inte, det var liksom inte som ett slagsmål. Jag ville bara... jag ville verkligen bara att det skulle sluta... jag blödde. Jag var svullen i ansiktet så det fanns inget sätt för mig att ta mig hem. Mitt andra alternativ var att hoppa ur bilen och gå. Börja gå i en klänning med blodigt ansikte. Så jag vet inte vad min plan var. Jag hade ingen plan, förklarar Rihanna enligt och fortsätter:

– Jag hatade honom. Jag hatade honom så mycket... Han fortsatte att fråga mig "Du hatar mig eller hur?" och jag ljög och sa "Nej, nej" men jag hatade honom. Allt med honom störde mig... saken som män inte förstår när de slår en kvinna är att... ansiktet, den brutna armen, blåtiran, det läker. Det är inte... problemet. Det är ärret på insidan. Du minns det hela tiden. Det kommer tillbaka vare sig du vill eller inte. Så jag tror inte att han förstod det. Det gör de aldrig.

<preform><object width="430" height="295"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/UQSeYNhWAak&hl=en&fs=1&"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/UQSeYNhWAak&hl=en&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="430" height="295"></embed></object></preform>

Skrivet av:

Relaterat
"Misshandeln av Rihanna är privat"
Chris Brown vill att detaljerna kring misshandeln ska vara privata.
Chris Brown attackerad av kvinna
Chris Brown stötte på en riktigt argsint kvinna under sin skivturné.
Rihanna förnekar sex med Jay-Z
Sångerskan Rihanna skämdes för sexryktena om henne och rapparen Jay-Z.
Chris Brown dumpad av Timbaland
Sångaren Chris Brown stöter på allt fler bakslag med sin tilltänkta comeback.
Chris om misshandeln: Vad hände?
Chris i ny intervju där han talar ut om sitt brott.
Chris Browns comeback sågas
Comebacken har blivit en rejäl besvikelse för Chris Brown. Nu sågas han också.
Rihanna talar ut om misshandeln
Rihanna berättar om känslorna efter den brutala misshandeln.
Nakenbilder på Rihanna har läckt ut
Mycket explicita bilder på den unga stjärnan har läckt ut på nätet.
Vogue bjuder in allmänheten till fotojobb
Natalia Vodianova följer upp toppbilderna i V Magazine med en välgörenhetsauktion.
Senaste nytt

Prime Video gör ny actionserie

Tove Dalsryds avklippta klänning i Robinson 2023 fick Sanna Guidetti att reagera

Under veckan drog Robinson 2023 igång och någon som följer programmet redan från start är Sanna Guidetti. Och hon hade både det ena och det andra att säga om första veckans avsnitt.

De får Kerstin Ekmans nya litteraturstipendium

Maja Hagerman, Lisa Röstlund, Johan Svedjedal och violinisten Malin Broman får de fyra första stipendierna som delas ut av stiftelsen Klockrosen – grundad av makarna Börje Frelin och Kerstin Ekman. Pristagarna får vardera 100 000 kronor.

Zlatan Ibrahimovics fräcka svar om Helena Seger: "Då får man söka hjälp…"

Zlatan Ibrahimovic intervjuas av Piers Morgan, och intervjun avslöjar Zlatan både det ena och det andra...

Här är årets makthavare i ”Maktbarometern” – puttar ner familjen Lundell

2 timmar sedan
JLC knuffar ner familjen Lundell från förstaplatsen över mäktigast på sociala medier. Detta visar 2023 års maktbarometer från Medieakademin.

Cullberg-stipendiet till streetdans-stjärna

2 timmar sedan
Årets Birgit Cullberg-stipendium går till dansaren, koreografen och producenten Erik Linghede. I Konstnärsnämndens motivering beskrivs han som "en av streetdans-Sveriges konstnärliga förgrundsgestalter".

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.

Notifieringar från din stad

Slå på notifieringar för din stad för att få de senaste Blåljus-nyheterna från Nyheter24.