Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Alex ska terrorisera Svt-profiler

Nöje | 30/09/2008 23:23

Schulman: Kommer en vettig anledning kan jag tänka mig att sluta.

Bröderna Schulmans plan för hösten är att terrorisera kända Svt-profiler. Den 23:e september damp det ner ett chockerade busmejl till rektor Marianne Staaf-Gälldin. I mejlet ställdes frågan om varje nyanställd måste "gå upp och visa kuken för AnnaKarin"? Avsändare var "Janne Josefsson, Svt". Under hösten kommer fler busmejl, som skickats i andra Svt-anställdas namn, att publiceras.

Alex hoppas att hans skämt ska uppfattas som roliga. Han säger att de är som Hassans busringningar, fast i en modernare tappning, skriver GP. Samtidigt har han förståelse för att mejlen kan irritera. Han skulle även kunna tänka sig att sluta, om Janne Josefsson bad honom.

– Om han framförde vettiga synpunkter på att det inte är roligt skulle vi absolut kunna tänka oss att sluta. För man ska inte hålla på att skoja med folk som inte har humor. Inte i längden i alla fall, säger Alex till GP.

Skrivet av: