För fet för coutureklänningen

- 20/12/2008, 15:04 -

Chanelklänningen fick klippas upp för Courtney Love.

Courtney Love fick äran att pryda ett uppslag i den ansedda italienska utgåvan av Vogue. Men var för tjock för klänningarna som hon skulle ha på sig.

–Jag vägde 87 kilon och skulle göra uppslaget för Vogue. Problemet är att jag alltid tycker att jag ser snygg ut, oavsett vilken vikt jag har. Men det här var ett slag i ansiktet. De hade en fantastisk Chanelklänning, en haute coutureklänning, och det enda sättet klänningen kunde sättas på mig var ifall stylisten klippte upp hela ryggen på klänningen så att den bara täckte framdelen av mina lår. Det var droppen för mig. Det oretuscherade fotot från fotograferingen sitter uppe på min kyl fortfarande säger hon till brittiska Elle.

Varför? Courtney har bestämt sig för att gå ned i vikt. Det enda som kan hindra henne från att öppna kylskåpsdörren är just fotot från Vogue-uppslaget.

Courtney berättar också den ovanliga anledningen till att hon gick upp i vikt och det var verkligen inte för att hon åt för mycket skräpmat:

– Jag nådde den toppvikten genom att äta makrobiotisk mat. Vem visst att du kunde bli fet genom att äta nyttigt? Det var gott och jag åt alldeles för mycket. Trudie Styler och Sting äter den skiten, men de tränar i typ tre timmar om dagen.

Möjligtvis kan Chanel få bära skulden för den uppklippta klänningen då de uppenbarligen inte tillverkar haute couturekläder i storlekar för kvinnor över medelvikt.

Skrivet av: