Här kan du köpa M.I.A:s kläder

Sugen på ett par leggings?


Hiphopstjärnan och stilinspirationen M.I.A, vars riktiga namn är Mathangi Arulpragasam, har valt att äntligen slå slag i saken. Efter att ha blivit lika uppmärksammad och hyllad för sin radikala och nyskapande musik som för sina artistkläder var steget inte långt till en egen kollektion.

Nu har M.I.A slagit sina påsar ihop med den karibiska manliga modellen Okley Leslie och släpper t-shirts, linnen och kroppstrumpor i de signaturlika röriga och färgglada mönster hon är känd för.

Inspirationen kommer från omslagen från hennes senaste två album - därför kallas kollektionen för "en utvidgad turnékollektion".

Lyckligtvis har den brittiska sångfågeln valt att inte låta priserna överstiga fansens huvud, den billigaste t-shirten går att beställa för drygt 180 kronor. Dock kostar det dyraste plagget lite mer än 1 200 kronor.

I höstas kom det fram att M.I.A var gravid då hon visade upp en växande mage under en konsert i New York i oktober. Det var också då anledningen till att hon avbröt sin turné i Europa i somras avslöjades. M.I.A var bokad till Arvikafestivalen men ställde in spelningen ungefär en vecka innan.

Se musikvideon "Boyz" med M.I.A:

Skrivet av:

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!