Kändisarnas favorit skärt

Den skymtas överallt i modetidningarna nuförtiden och är söt som få.


En blanding av röd och vit färg. Färgen rosa är supertrendig. De rika och berömdas favoritfärg. I går fångades tre helt olika kändisar på olika platser av världen.

Britney Spears syntes på Starbucks i ett rosa linne. Hon unnade sig en is-frappuccino med extra grädde. Det förtjänar hon efter att ha vunnit så många priser på MTV-galan och firat sin sons födelsedag.

Kelly Osbourne ursnygg pojkvän hade en rosa t-shirt. Det är modellen Luke Worall. Det syntes i New York i en rosa. Han är Dazed & Confuseds nya omslagspojke. Vilket par.

Den lilla prinsessan Leonora, äldsta dottern till kronprins Felipe av Spanien, hade en gullig rosa ryggsäck på sin första skoldag.

En riktigt skär dag.

Skrivet av:

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Polisen har särskild händelse under Eurovision

1 timme sedan

Bonde-Ellinors syrliga ord om Filip: "Jag är ledsen men..."

1 timme sedan
Ellinor Eke-Göransson blev "Bonde-Ellinor" med hela svenska folket efter att hon träffat Filip Nilsson i Bonde söker fru 2021. När paret gjorde slut året därpå så var det många tittare som blev nyfikna över vad som hänt egentligen.

Masked Singer anmält fyra gånger: "Obehagligt"

2 timmar sedan
Masked Singer Sverige är en stor succé på TV4. Varje vecka lockar underhållningsprogrammet med Pernilla Wahlgren, Felix Herngren, Måns Zelmerlöw och Nour El-Refai miljonpublik. Men det finns en del detaljer som har fått tittarna att anmäla programmet.

Ryssland efterlyser regimkritisk författare

idag 12:46
Den ryska polisen har efterlyst författaren Daria Serenko. Det är ännu ett exempel på det allt hårdare klimatet för regimkritiker i landet.

"Stöld"-regissören: Vi har upplevt rasismen

idag 12:44
För regissören Elle Márjá Eira och huvudrollsinnehavaren Elin Oskal är det hat mot samer som skildras i filmen "Stöld" i högsta grad verklighet. Vi upplevde det faktiskt mitt under inspelningen, säger Elle Márjá Eira.

Det måste "Paradise"-deltagarna göra för att få ligga i huset

idag 12:33
Den nya säsongen av “Paradise” har haft premiär, och precis som tidigare så finns det strikta regler kring sex och samtycke. – Vi tänkte först det här med tummen upp skulle vara skit-cringe, säger deltagaren Josefine Horst.