Onsdag 28 Sep
Stockholm

Jordan bangade slottet för dokusåpa

Kungahuset kallade men Katie Price gjorde en Pia och avböjde.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Katie "Jordan" Price är en ikon i England. Främst bland rikets småsparare då hon är ett sällsynt exempel på en lyckad klassresa. Nu har hon fått ett stort erkännande då prinsessan Anne bjöd in henne på lunch på Buckingham Palace. Något som är en stor ära. Bara i veckan har världens politiska ledare funnits bland gästerna i samband med G20.

Ändå gjorde Katie det otänkbara. Likt Pia Sundhage tackade hon nej. Katie ansåg sig vara upptagen av inspelningen av sin douksåpa i USA ihop med maken Peter Andre och barnen. Att något liknande skulle ske i Sverige, att till exempel Magdalena Graaf skulle avböja en lunch på Drottningholm är högst osannolikt.

Tuttmodellen Price och prinsessan Anne är vänner sedan 2007 då de sågs på en välgörenhetsvisit på ett sjukhus. De har framförallt ett brinnande hästintresse gemensamt.

– Prinsessan Anne vet hur mycket jag älskar hästar och har bjudit in mig till hennes hus för att se på Polo, säger Katie Price till det royalistiska bladet Daily Mail.

Tidigare har Katie ansträngt sig för att ta sig in i den engelska elitens innersta kretsar då hon försökte komma in på det prestisgefyllda polomästerskapet i Windsor. Då portades hon på grund av sin stil, trots att hon är en av få som faktiskt utövar sporten och klär sig i kungafamiljens favortfärg rosa.

Skrivet av:

Kommentera
Kopiera länk
Dela

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.