Nicoline Artursson är med i Robinson 2018
Här är allt som Robinsondeltagaren Nicoline Artursson. - Foto: Instagram/TV4

Här är allt om Robinsondeltagaren Nicoline Artursson

På söndag kväll har Robinson premiär. 20 stycken deltagare ska överleva och vinna tävlingar på en öde ö. En av deltagarna är 25-åriga modellen och influencern Nicoline Artursson.


I år firar Robinson sitt 20-års jubileum. Första gången programmet sändes var alltså 1998. I årets tävling tävlar 20 deltagare. Det gäller att överleva på en öde ö men också klara av utmaningar och tävlingar längst vägen. 

– Tittarna kommer att få se ett klassiskt Robinson med tuffa tävlingar och mycket dramatik. Deltagarna är väldigt spännande personer, många med rejäla vinnarskallar, och jag kan utlova fantastiska program. Väldigt kul att programmet kommer att sändas hela 5 dagar i veckan, säger programledaren Anders Öfvergård skriver TV4:s hemsida.

Bildkälla: TV4

En av deltagarna är 25-åriga modellen och influencern Nicoline Artursson. Här är allt du vill veta om en tävlingens yngsta deltagare. 

Uppväxt i Halmstad

Nicoline växte upp i Halmstad i södra Sverige. Men i dag bor hon i Stockholm där hon jobbar som modell, influencer och föreläsare.

Vunnit Miss Sweden

2011 vann Nicoline skönhetstävlingen Miss Sweden. I den internationella tävlingen Miss World kom Nicoline på plats 12 av 127 länder. Världens största skönhetstävling. 

Efter tävlingen reste hon omkring världen över för att samla in pengar till organisationen "Min stora dag". Då var hon bara 18 år gammal. 

Bildkälla: Instagram

Vuxit upp med gymnastik

Nicoline började i tidig ålder satsa stenhårt på gymnastik – och hon var riktigt duktig på det! Vid tioårsålder vann hon medaljer. Senare började hon istället hålla på med höjdhopp och också där vann hon tävlingar. Hon är alltså en riktig fena på sport! 

Personlig sak

Alla deltagare får ta med sig en personlig sak till ön. Nicoline, som för övrigt verkar riktigt taggad inför premiären av programmet, valde att ta med sig en dagbok. 

Om att medverka i programmet har hon skrivit: "Som jag alltid har sagt. Du vet inte fören du har provat", på sin hemsida. 

TV: Så mycket får Paradise Hotel-vinnarna egentligen av sina 250 000 kronor

Läs också om ex on the beach deltagarnas ord om att ha sex i TV

Glöm inte att ladda ner vår app för att få full koll på de senaste nyheterna. Finns på Google Play och App Store.

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
no title
Tack för din röst!
Senaste nytt

Jill Johnson släpper ny countrysingel

"Happy Valley"-skaparen bakom nytt Disney-äventyr

Sally Wainwright står bakom hyllade tv-serier som ”Happy Valley” och ”Gentleman Jack”. Nu är hon aktuell med äventyrsserien ”Renegade Nell” – berättelsen om hur en flicka i 1700-talets England blir stråtrövare. Huvudrollen spelas av 21-åriga Louisa Harland.

Dolly Parton kryddar Beyoncés nya

idag 04:30
Countrylegendarerna Dolly Parton och Willie Nelson ger Beyoncés nya album "Cowboy Carter" extra Westernkrydda genom talade intron till några låtar. I Partons fall en kort prata före covern på hennes egen evergreen "Jolene".

Kanonvinsten: Så mycket såldes Zoe Fay Brown sin lägenhet för

igår 23:12
I slutet på mars sålde Zoe Fay Brown sin lägenhet på Södermalm i Stockholm. Här får ni veta vad slutpriset landade på.

"Oppenheimer"-paret adlas efter succén

igår 21:32
Regissören Christopher Nolan och filmproducenten Emma Thomas tilldelas hederstitlar för sina bidrag inom filmindustrin och får nu tituleras Sir respektive Dame.

Här syns Carolas ex Jimmy med tv-stjärnan: "Puman är här"

igår 15:42
Carola Häggkvists ex-pojkvän Jimmy Källqvist såg ut att ha det trevligt med den kända tv-stjärnan...Se bilderna här på Nyheter24.