Oscar Enestad tävlar i Melodifestivalen 2019.
Oscar Enestad tävlar i Melodifestivalen – med en låt om flickvännen Cecilia Dahlbom. - Foto: Claudio Bresciani/TT Bild, Stella Pictures. Bilden är ett montage.

Oscar Enestad i Melodifestivalen – med låt om Cecilia Dahlbom

Den tidigare FO&O-stjärnan Oscar Enestad, 21, kommer att tävla i Melodifestivalen år 2019 – och hans bidrag är en låt som handlar om hans flickvän Cecilia Dahlbom, 50.


Den tidigare FO&O-medlemmen Oscar Enestad, 21, är klar för Melodifestivalen 2019 – det avslöjar Aftonbladet idag. Och Oscars bidrag handlar om hans flickvän Cecilia Dahlbom, 50.

Oscar och Cecilia har varit ett par i över tre år, och i början smög de med sin kärlek. Allt på grund av den minst sagt stora åldersskillnaden.

Men efter månader av skriverier så bestämde sig paret för att slutligen visa sin kärlek öppet, och tidigare i år anlände de till Elle-galan tillsammans.

Cecilia Dahlbom och Oscar Enestad på Elle-galan tidigare i år. Bildkälla: Stella Pictures

Firade Cecilias 50-års dag i Paris


– Vi har varit tillsammans i snart tre år och bott ihop i ett och ett halvt. Det är inget konstigt alls, vi trivs ihop, sa Cecilia då till Hänt.

Tidigare i veckan – den 8 oktober närmare bestämt – så fyllde Cecilia 50 år, och det firades rejält. På nytagna paparazzibilder ser vi nämligen Oscar och Cecilia på Arlanda i Stockholm, och de hade då haft en helg ihop i kärlekens huvudstad Paris.

Cecilia Dahlbom och Oscar Enestad landar i Stockholm efter en romantisk helg i Paris. Bildkälla: Stella Pictures.

Så kärleken verkar onekligen stark mellan paret – något som Oscars bidrag i Melodifestivalen är ett tydligt bevis på. 

Enligt en källa till Aftonbladet så är det en "väldigt stark låt", och den samma källa är även övertygad om att låten kommer att bli en superhit.

"Jag älskar det – mina föräldrar gillar det inte"


Själva texten till låten handlar om Oscars kamp för att få hans föräldrar att acceptera Cecilia och hans känslor för den 19 år äldre kvinnan. En av textraderna lyder ”I love it, my parents don’t like it”, skriver Aftonbladet.

År 2017 tävlade Oscar med sitt dåvarande band FO&O i Melodifestivalen, och de tog sig då vidare till andra chansen. 

Cecilia Dahlbom på efterfesten till Melodifestivalen i Linköping år 2017. Bildkälla: Stella Pictures.

På efterfesten som ägde rum på ett hotell i Linköping syntes Cecilia vid sin kärleks sida. Dessvärre slutade kvällen inte så bra – ett stort bråk utbröt nämligen mellan en FO&O-medlem och en fotograf.

– Oscar var lugn och trevlig som alltid, men de andra killarna gick emellan och slog till och med ner fotografernas kameror. Det var inte kul att se, berättade då en källa som var på plats för Stoppa Pressarna.

Vi får hoppas att det blir trevligare stämning nästa år då! 

Vill du läsa om fler kändispar med stor åldersskillnad? Här kan du se Hollywoodparen där det skiljer mer än något år i ålder...

/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Längtar du till Melodifestivalen 2019?
Tack för din röst!
Senaste nytt

Scorsese sägs vilja göra film om Frank Sinatra

2 timmar sedan

Kinsella: Jag har aggressiv hjärncancer

igår 21:14
Sophie Kinsella, författaren till storsäljaren "En shopaholics bekännelser", behandlas för "en aggressiv form av hjärncancer", skriver hon på Instagram. Diagnosen ställdes för två år sedan.

Detaljen som avgjorde i "Sveriges mästerkock" 2024

igår 21:05
Det är dags för en rafflande final av "Sveriges mästerkock" 2024. Tess Medina och Josefine Freij ställs mot varandra där de ska laga en trerättersmeny. Men vad var det egentligen som avgjorde vinsten?

Därför avbröts Sveriges mästerkock-finalen i förtid

igår 20:57
Under onsdagen sändes Sveriges mästerkock-finalen, där det skulle avgöras vem som skulle vinna av Josefine Freij och Tess Medin. Men programmets finalavsnitt fick avbrytas i förtid. Här får du veta varför!

Tess Medina vann Sveriges mästerkock 2024

igår 20:56
En lyxig vinnarmeny med kaviar, kalvfilé och mango avgjorde. Tess Medina tog hem segern i finalen av "Sveriges mästerkock". Det känns som ett nytt liv, ett nytt kapitel, en ny era, säger hon till TT om vinsten.

Robinson 2024: Zayera berättar sanningen om sitt hår

igår 18:52
Zayera Khan är en av Robinson 2024:s färgstarkaste profiler. Och det finns en rad saker som tittarna är nyfikna på när det kommer till henne, bland annat hennes hår.