Delar av Bianca & Alice podd klipptes bort

Det var under onsdagen som väntan nått sin totala klimax. Fansen hade fått en hint om den stora nyheten samt tårarna som skulle fylla senaste avsnittet av Alice och Bianca – säger du A får du säga B. Men när avsnittet kom så var hälften bortklippt.


Det var under onsdagen som Bianca Ingrosso och Alice Stenlöf kunde avslöja att de kommer att hålla en livepodd i Globen nästa 25 maj 2019. Under en veckas tid hade tjejerna teasat om att de snart kommer släppa en stor nyhet, och de valde sedan att berätta om nyheten i sitt senaste poddavsnitt. 

Den 25 maj 2019 ska tjejerna livepodda i Globen. Bildkälla: Fabian Wester/Live Nation

Men trots den fantastiska nyheten så lämnades lyssnarna samtidigt lite snopna. På Biancas blogg har hon nämligen skrivit att hon mått väldigt dåligt de senaste veckorna, och att det är därför hon inte uppdaterat sina sociala medier lika mycket som hon brukar. Hon skrev även att hon berättat om det hela i poddavsnittet, och att det då blev ett väldigt tårfyllt avsnitt. 

"Poddade med min älskling Alice. Det blev ett väldigt känsligt poddavsnitt för mig. Grät mängder men det var skönt att få prata ut på riktigt med Alice och er. Avsnittet kommer på onsdag denna vecka då vi släpper vår enorma nyhet också", skrev hon. Hon avslutade sedan med texten: 

"Jag är ledsen att bloggen inte uppdateras så flitigt just nu. Jag mår inte alls bra just nu och måste fokusera på annat just nu. Hoppas ni förstår "

Bianca har mött starkt stöd av sina fans efter att hon skrivit ut på sin blogg att hon de senaste veckorna mått väldigt dåligt. Bildkälla: Bianca Ingrosso Instagram

Halva avsnittet klipptes bort

Vanligtvis brukar Alice och Biancas avsnitt vara mellan en till en och en halv timma. Men detta avsnitt var bara 27 minuter. I beskrivningen stod det att det var på grund av att stora delar av podden klippts bort. 

"Veckans avsnitt blev ovanligt kort på grund av att vissa delar var tvungna att klippas bort. Nästa vecka är vi tillbaka med samma längd som vanligt"

Varför halva avsnittet klippts bort är ännu oklart, men då det inte blev så mycket gråt från Biancas sida som hon beskrivit det på sin blogg, så misstänker vi att det var just de delarna som uteslöts. 

Nyheter24 har sökt Biancas agent. 

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Lyssnar du på Alice och Biancas podd?
Tack för din röst!
Senaste nytt

Talkshow blir gisslandrama i Bergfeldts nya bok

2 timmar sedan

Felix Herngrens monsterlön – så mycket tjänar folkkära stjärnan

2 timmar sedan
Felix Herngrens framgångar inom film och tv avlöser varandra. Men hur mycket tjänar egentligen den folkkäre skådespelaren och regissören? Nyheter24 har kikat närmare på saken.

Jill Johnson släpper ny countrysingel

idag 08:56
Countryartisten Jill Johnson släppte en ny singel på Långfredagen med titeln "It Only Took A Minute For My Country To Love Country" .

"Happy Valley"-skaparen bakom nytt Disney-äventyr

idag 08:42
Sally Wainwright står bakom hyllade tv-serier som ”Happy Valley” och ”Gentleman Jack”. Nu är hon aktuell med äventyrsserien ”Renegade Nell” – berättelsen om hur en flicka i 1700-talets England blir stråtrövare. Huvudrollen spelas av 21-åriga Louisa Harland.

Dolly Parton kryddar Beyoncés nya

idag 04:30
Countrylegendarerna Dolly Parton och Willie Nelson ger Beyoncés nya album "Cowboy Carter" extra Westernkrydda genom talade intron till några låtar. I Partons fall en kort prata före covern på hennes egen evergreen "Jolene".

Kanonvinsten: Så mycket såldes Zoe Fay Brown sin lägenhet för

igår 23:12
I slutet på mars sålde Zoe Fay Brown sin lägenhet på Södermalm i Stockholm. Här får ni veta vad slutpriset landade på.