Harry Potter
Nu släpps det fyra nya Harry Potter-böcker! - Foto: JONATHAN FISHER/AP/TT

J.K Rowling släpper fyra nya böcker om Harry Potters förtrollande värld

Håll i hatten – nu släpps fyra nya böcker om Harry Potters förtrollade värld! De två första kommer redan om en månad och ska bland annat ge läsaren en fördjupad inblick i lektionerna på Hogwarts.


FANTASTISKA nyheter för alla Harry Potter-fans: Författaren bakom böckerna, J.K Rowling, kommer att släppa fyra böcker! Det skriver Pottermore på sin hemsida. 

Då kommer böckerna 

Alla fyra böcker kommer att släppas på sajten Pottermore som kortare e-böcker, och enligt sajten utgår böckerna från lektionerna på Hogwarts och kommer att ta läsaren djupare in i Harry Potters magiska värld! 

"Förbered er på att djupdyka i magins omfattande historia", står det i ett uttalande om de kommande böckerna på sajten Pottermore.

Om knappt en månad kommer de första böckerna. Den 27 juni släpps "Harry Potter: A Journey Through Charms and Defence Against the Dark Arts" och "Harry Potter: A Journey Through Potions and Herbology". 

Även "Harry Potter: A Journey Through Divination and Astronomyoch "Harry Potter: A Journey Through Care of Magical Creatures" kommer att släppas inom kort.

E-böckerna kommer till en början att ges ut på engelska, franska, italienska och tyska.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Är du taggad på att läsa de nya böckerna?
Tack för din röst!
Senaste nytt

Elvabarnsmamman Satu ”Mybabydolls” Nordling Gonzalez är gravid: "Virvelvind av känslor"

1 timme sedan

Nas kommer till Sverige

2 timmar sedan
Den amerikanske rapparen Nas ger sig ut på Europaturné för att fira 30-årsjubileet av albumet "Illmatic". Efter turnépremiären i Helsingfors i höst kommer han till Stockholm 24 oktober. Nas ska framföra sitt album i dess helhet. Sitt jubileum firar han också genom att släppa en ny låt: "Define my namne".

Prinsessan Sofia hyllas för vågade draget: "Det är lekfullt"

3 timmar sedan
Prinsessan Sofia och prins Carl Philip tycks ha siktet inställt på att ta Europa – och kanske världen – med storm...

Miljonregn för Pernilla Wahlgren och Sofia Wistam – så mycket tjänar de på sin podd

idag 14:53
Det är onekligen klirr i kassan för Pernilla Wahlgren och Sofia Wistam. Podd-drottningarna tjänar stora pengar på podden Wahlgren & Wistam. Enligt den senaste årsredovisningen unnade de sig en REJÄL utdelning.

Janni Delér visar upp resultatet efter skönhetsingreppet

idag 14:22
Janni Delér har under en lång tid varit sugen på att göra ingreppet. Efter att ha gjort det var hon inte sen med att visa upp det för följarna.

Robinson-Charlotta avslöjar: Så är relationen med Ci i dag

idag 14:18
I "Robinson" var Charlotta Hedlund och Ci Lindström långt ifrån bästa vänner. Men hur ser deras relation ut i dag?