Longorias nya trivselvikt

Eva Longoria myser runt.


Eva Longoria har länge varit känd för sin späda kropp på både röda mattan och i "Desperate Housewifes". Men nu verkar det slut med de fasonerna. På sajten Skinny Website som är helt inriktad på nyheter om kändisar och deras vikt finns nu bilder på Longoria med en begynnande dubbelhaka.

Longoria, som har ett förflutet som både cheerleader och aerobicsinstruktör, tränade tidigare tre gånger i veckan tillsammans med sin PT Pat Murphy. Dessutom levde Longoria efter en strikt diet.

Jag har verkligen tur som gillar allt det som är nyttigt för mig. Jag skulle kunna äta grönsaker hela dagarna, jag gillar fisk och kött. Och jag ÄLSKAR frukt, youghurt och nötter. Däremot är jag inte överförtjust i kolhydrater, sade Eva till People då hennes kropp levde highlife.

Så vad tror ni –har den 157 centimeter långa Eva lämnat den tidigare vikten 48 kilo bakom sig?

Skrivet av:

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Miljonregn för Pernilla Wahlgren och Sofia Wistam – så mycket tjänar de på sin podd

Janni Delér visar upp resultatet efter skönhetsingreppet

1 timme sedan
Janni Delér har under en lång tid varit sugen på att göra ingreppet. Efter att ha gjort det var hon inte sen med att visa upp det för följarna.

Robinson-Charlotta avslöjar: Så är relationen med Ci i dag

1 timme sedan
I "Robinson" var Charlotta Hedlund och Ci Lindström långt ifrån bästa vänner. Men hur ser deras relation ut i dag?

Annika Norlin får lyssnarnas bokpris

1 timme sedan
Hon trodde inte att hon kunde skriva en roman. Men nu får Annika Norlin Sveriges Radios romanpris för "Stacken" – samma dag som hon släpper ett nytt album.

Falciani var "för tjock" – nu anställer företaget Bianca Ingrosso

3 timmar sedan
Det var år 2017 som Nicole Falciani fick ett viktultimatum av underklädesmärket Calzedonia. "Jag fick ett mejl där de skrev att de tycker att jag är för tjock".

Shirley Clamp till attack mot artistkollegorna: "För fasen"

3 timmar sedan
Dotter, Medina och Titiyo är några av de artister som har valt att hoppa av Eurovision-festen i Malmö. Mello-veteranen Shirley Clamp har däremot inga planer på att ställa in sin spelning. I en ny intervju riktar hon nu en känga mot de artister som har valt att avbryta sin medverkan.