Pernilla Wahlgren och Christian Bauer
Pernilla Wahlgren och pojkvännen Christian Bauer. - Foto: Stella Pictures, Instagram/pernillawahlgren.

Pernilla Wahlgrens ord – därför visar hon inte Christian Bauer

Att Pernilla Wahlgren och pojkvännen Christian Bauer är ett par är ingen hemlighet. Men Pernilla har valt att inte visa hans ansikte på sina sociala medier. Nu berättar hon mer om beslutet.


Det har blivit en sommar full av spirande romantik för den nykära artisten Pernilla Wahlgren, 53. Mannen i hennes liv heter Christian Bauer, är 55 år gammal och jobbar som säljare och modell.

Pernilla och hennes nya pojkvän har hunnit vara tillsammans i Marbella där de myst i Pernillas hus. 

Men de verkar trivas lika bra på svensk mark. Den med ögonen på skaft har nog inte kunnat missa att Christian Bauer skymtar förbi på Pernillas sociala medier där de setts njuta av det vackra sommarvädret, turer till sjöss och god mat.

Christian Bauer är modell och har gjort reklamfilm för bland annat Renault. Bildkälla: Facebook

Bianca Ingrosso om Christian Bauer

Nyligen avslöjade Pernillas dotter Bianca Ingrosso dessutom allt om sitt första möte med Christian Bauer. Första gången Bianca fick träffa mammas nya pojkvän var på restaurangen Ted, som drivs av Biancas pojkvän Phillipe Cohen.

Med under invigningsmiddagen av restaurangen, som ligger på fashionabla Östermalm, så var även Benjamin Ingrosso och Biancas bästa vän Melina Criborn. Och såklart Pernilla och pojkvännen Christian Bauer då.

– Jag har ju inte sagt det ännu, men mammas kille. Han är en gud. Han är så trevlig. Han är så härlig. Han är så skön. Han är SÅ snygg, berättade Bianca i en vlogg och fortsatte:

– Det var första gången ikväll som vi träffade honom allihopa. Det är så kul att se henne kär. Det är helt otroligt, sprudlade Bianca.

Bianca Ingrosso och Pernilla Wahlgren. Bildkälla: Stella Pictures.

Pernilla Wahlgren om beslutet – därför visar hon inte Christian Bauers ansikte

Att Pernilla är en av landets mest omskrivna kvinnor råder det ingen tvekan om. Det mesta Pernilla säger och gör hamnar i tidningarna – något hon levt med som offentlig person sedan barnsben. 

Så det är inte särskilt konstigt att Pernilla har velat hålla Christian Bauer borta från pressen.

I sin populära blogg så väljer Pernilla att visa upp en härlig bildkavalkad från sin semester i Marbella med Christian Bauer – men den som vill se Pernillas bilder på Bauers ansikte får hålla ut ett tag till. Än så länge är hans ansikte censurerat i hennes blogg – oftast med ett gulligt hjärta över!

I bloggen berättar Pernilla om beslutet att vänta med att visa Christians ansikte för omvärlden.

"Väntar dock lite med att dela med mig av bilder på herr C, då dessa bara kommer att hamna i massa oönskade tidningar då dessvärre", skriver Pernilla.

Pernilla Wahlgren är försiktig med de bilder hon lägger ut på pojkvännen Christian Bauer. Bildkälla: Instagram/pernillwahlgren

Det här vet vi om Pernilla Wahlgrens pojkvän Christian Bauer

  • Han är född den 19 januari 1966, vilket gör att han är 55 år gammal.
  • Christian Bauer är från Stockholmsförorten Åkersberga.
  • Christian jobbar som sälj och marknadsansvarig på företaget LEWA of Sweden. Det är ett företag som utvecklar produkter för munhälsa. Men om du känner igen Christian är det inte konstigt – han är nämligen även modell och har synts i flera reklamfilmer. Christian Bauer har bland annat varit med i reklamfilmer för bilmärket Renault.
  • Enligt sitt cv på agenturen Stage Pool så pratar Christian både svenska, engelska, tyska och en del norska.
  • På Facebook skriver Christian om sina intressen: "Fjäll och hav är mina rätta element och mina barn och barnbarn är min kärlek️".
  • Christian Bauer bor i en villa värderad till 8,4 miljoner kronor.
  • Han håller på fotbollslaget Djurgården.
  • Christian Bauer är 181 centimeter lång och har storlek 43 i skor.
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!