Svartenbrandts dotter i Paradise Hotel

- 22/09/2009, 16:06 -

"Jag är en djävul och en ängel i samma kropp. Det är redan spänningar här."

Snart är det dags för oss svenskar att underhållas av deltagarna i skandalsåpan Paradise Hotel som just nu håller på att spelas in i en lyxvilla i Mexiko.

Elva singlar kommer att bråka, flirta och snacka skit om varandra under tiden i programmet och efter sin hemkomst kommer de förmodligen att figurera både en och två gånger i media.

Men en av de elva singlarna är känd redan innan sin medverkan.

Jackie Ferm är dotter till brottslingen Lars-Inge Svartenbrandt som numera heter Lars Ferm.

Jackie uppmärksammades i media tidigare i år då hon vek ut sig i herrtidningen Slitz - bara för att hämnas på sin pappa.

– Jag vill att han ska få smaka på sin egen medicin, att han ska skämmas lite, sa hon då till Slitz.

Man kan lätt tro att hämndaktionen inte är över eftersom hon väljer att medverka i skandalsåpan. Men det är precis tvärtom.

Svartenbrandt har nämligen ingen aning om vad hans dotter har för sig eftersom de inte har haft kontakt med varandra under det senaste året.

– Jag vill att han ska vara stolt över mig. Oavsett vad ens föräldrar gör är de alltid ens föräldrar. Jag kommer alltid att vara pappas flicka, säger Jackie.

Under måndagen gick deltagarna in i huset som de ska bo i framöver. De övriga singlarna har ingen aning om vad som väntar dem därinne. Jackie verkar nämligen inte vara helt stillsam av sig.

– Jag är en djävul och en ängel i samma kropp. Det är redan spänningar här. Men jag är inte helt iq-befriad. Jag har bott med psykiskt sjuka tjejer när jag växte upp – då lär man sig mycket, säger Jackie till Aftonbladet

Hon avslöjar även att hon älskar att provocera. Det verkar som om hon planerar att stanna kvar länge i såpan. Kan det vara så att hon är vår nya Olinda?

Olinda i Paradise Hotel:

Skrivet av: