Cissi Wallin: Horribelt psykotiskt

- 25/11/2009, 17:18 -

EvaEmma: Jag slaskar inte ut privatlivet på nätet som vissa andra.

I gårdagens Aschberg på TV8 diskuterades frågan om sex på nätet. Det virituella sexet.

I ena ringhörnan står förespråkarna som anser att det är helt ofarligt. Och menar att "nätsexet" faktiskt kan hjälpa dig att få utlopp för en hemlig sexuell fantasi som till exempel "att du vill njuta av en hel hög med älskande människor på en gång", skriver Hanna Fridén i en uppmärksammad krönika och som ställdes mot:

EvaEmma Andersson som inte "slaskar ut privatlivet på nätet som vissa andra", som hon uttrycker sig på sin blogg.

I programmet uppger hon att hon aldrig skulle syssla med nätsex eftersom hon inte litar på en person som hon inte sett irl (i verkligheten).

– Knyta kontakter på internet är inte säkert, sa hon.

Nu har Metrokrönikören Cissi Wallin startat ett klassiskt bloggbråk efter att ha sett programmet och utdelar denna kommentar:

"...älskade Fridén ikväll knäckte landets läskigaste psykobrud-EvaEmma "natcissistdraget"Andersson som grävde sin egen mediakarriärgrav på bästa sändningstid genom att slå fast att alla som gillar att nätsexa har en STÖRD sexualitet. OMFG!

Men vad vore debattprogram utan halvpsykotiska besserwissers som bara tjötar och aldrig kommer på tanken att ta in en sekund av vad motdebattören säger?"

EvaEmma Andersson svarar:

"...det är kanske lite olämpligt att hon kallar någon som mig psykotisk när hon själv enligt uppgift springer hos diverse terapeuter och psykologer för att försöka reda ut vad som är fel på sig?"

Skrivet av: