Radcliffe vill ha slut på Potter

Har man spelat Potter i tio år är det klart att man blir putt.


Daniel Radcliffe längtar tills sista Harry Potter är över. Den i dag 19-åriga skådisen kommer ha spelat Potter i tio år när Harry Potter och dödsrelikerna kommer ut 2011.

– När filmen är slut ska vi ha en jättestor fest. Vi har inte haft några avslutningesfester innan vilket jag tycker är rent syndigt, säger Daniel Radcliffe till China Daily.

Anledningen är att efter varje avslutad film har planeringen inför nästa tagit vid. Men när den sista är gjord ska han fira.

– Vi kommer antagligen åka på semester och göra allt som vår försäkring inte har täckt som att klättra i berg eller åka hängflygning, säger Daniel.

Fantasifilmer och hokus pokus är inget för Daniel Radcliffe. Han är mer inne på historia med skyttegravar och sånt.

– Jag har alltid varit intresserad av första världskriget. Jag tycker att det är imponerande. Och jag är den minst militanta och aggressiva person du kan träffa. Jag blir ibland deprimerad av första världskriget. Det är så sorgligt att de behövde leva sådär, säger Daniel Radcliffe till China Daily.

Skrivet av:

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Ola Salo: Wonkas konst gör livet uthärdligt

Molly Sandén sjunger på Grammisgalan

Molly Sandén, Hooja och Ellen Krauss. Det är några av de artister som uppträder på årets Grammisgala.

Lugnt hobbitliv utlovas i nytt spel

Att hobbitar är ett stillsamt folk som egentligen skyr allt vad riskfyllda äventyr heter vet alla som bläddrat några sidor i något av Tolkiens verk.

Populära SVT-serien läggs ner: "Det är tråkigt att ta farväl"

1 timme sedan
Den fjortonde säsongen blir den sista. Efter det så läggs nämligen succéserien Ett fall för Vera på SVT ner. – Det är tråkigt att behöva ta farväl, men jag är så stolt över vad vi har åstadkommit de senaste 14 åren, säger skådespelaren Brenda Blethyn.

Strömmer i säkerhetsmöten inför Eurovision

2 timmar sedan
Den höga terrorhotsnivån i Sverige och en orolig omvärld gör Eurovision utsatt. Justitieminister Gunnar Strömmer (M) har regelbundet möten med Säpo och polisen inför arrangemanget.

Irländska artister vill se Eurovisionbojkott

igår 22:56
Hundratals irländska artister uppmanar Irlands deltagare i Eurovision, Bambie Thug, att bojkotta tävlingen. Detta eftersom Israel tillåts ställa upp.