Dolly Parton ratas från Cyrus film

Countrylegendaren och Cyrus har ingen fortsättning.


Snart kommer Hannah Montana the Movie, filmen som alla döttrarna till Mama Mia-fansen väntat på. Miley Cyrus blir därmed en filmstjärna.

Filmen handlar om bratungen Montana som blir skickad till landet och lär sig country. Det har ryktats länge att Dolly Parton skulle ha en biroll då Parton tidigare gästat teveserien Hannah Montana show och är god vän med familjen Cyrus. Därför frågade producenterna om hon ville gör om rollen som Faster Dolly.

– Jag sa att jag skulle älska det. Jag antog att de skulle skriva in en roll för mig. Men jag är inte med i filmen. Fast jag önskar att jag hade varit det, säger Dolly Parton skriver Pantagraph.

Hannah Montana har varit som ett uppvaknande för countrylegendaren. En helt ny generation har upptäckt henne. Små barn kommer fram till Dolly då de känner igen artisten från teveshowen.

På sin hemsida berättar den 63-åriga Dolly om sina känslor.

“Jag känner som om jag kommit ut från medeltiden till framtiden. När jag började hade vi inte ens elektricitet. Jag sjöng på teve innan vi ens ägde en. Nu är det en högteknologisk värld. Jag vet inte ens vad hälften av alla grejer betyder. Men jag försöker."

Helt ur leken är Dolly Parton ändå inte. Hon finns både på Facebook och Myspace.

Skrivet av:

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Dolly Parton kryddar Beyoncés nya

3 timmar sedan

Kanonvinsten: Så mycket såldes Zoe Fay Brown sin lägenhet för

igår 23:12
I slutet på mars sålde Zoe Fay Brown sin lägenhet på Södermalm i Stockholm. Här får ni veta vad slutpriset landade på.

"Oppenheimer"-paret adlas efter succén

igår 21:32
Regissören Christopher Nolan och filmproducenten Emma Thomas tilldelas hederstitlar för sina bidrag inom filmindustrin och får nu tituleras Sir respektive Dame.

Här syns Carolas ex Jimmy med tv-stjärnan: "Puman är här"

igår 15:42
Carola Häggkvist och hennes ex-pojkvän Jimmy Källqvist såg ut att ha det trevligt med den kända tv-stjärnan. "Puman är här", skriver Carola på sin Instagram.

Carina Berg oigenkännlig på nya bilderna: "Jag behöver hjälp nu"

igår 14:55
​Carina Berg har gjort en drastisk förändring med sitt utseende. Förgäves försökte Carolina Gynning stoppa henne – men Carina lyssnade inte. – Det var modigt. Du var modig som gjorde det, säger Carolina Gynning till Carina.

Realityprofil åtalas – slog barnen blodiga med stekspade

igår 14:12
​En svensk realityprofil åtalas nu, misstänkt för att ha misshandlat sina barn under flera års tid. I samtal med socialtjänsten har barnen berättat detaljerat om hur de blivit misshandlade med bland annat en stekspade i metall och slagna med en fjärrkontroll.