Dolly Parton ratas från Cyrus film

- 20/02/2009, 10:26 -

Countrylegendaren och Cyrus har ingen fortsättning.

Snart kommer Hannah Montana the Movie, filmen som alla döttrarna till Mama Mia-fansen väntat på. Miley Cyrus blir därmed en filmstjärna.

Filmen handlar om bratungen Montana som blir skickad till landet och lär sig country. Det har ryktats länge att Dolly Parton skulle ha en biroll då Parton tidigare gästat teveserien Hannah Montana show och är god vän med familjen Cyrus. Därför frågade producenterna om hon ville gör om rollen som Faster Dolly.

– Jag sa att jag skulle älska det. Jag antog att de skulle skriva in en roll för mig. Men jag är inte med i filmen. Fast jag önskar att jag hade varit det, säger Dolly Parton skriver Pantagraph.

Hannah Montana har varit som ett uppvaknande för countrylegendaren. En helt ny generation har upptäckt henne. Små barn kommer fram till Dolly då de känner igen artisten från teveshowen.

På sin hemsida berättar den 63-åriga Dolly om sina känslor.

“Jag känner som om jag kommit ut från medeltiden till framtiden. När jag började hade vi inte ens elektricitet. Jag sjöng på teve innan vi ens ägde en. Nu är det en högteknologisk värld. Jag vet inte ens vad hälften av alla grejer betyder. Men jag försöker."

Helt ur leken är Dolly Parton ändå inte. Hon finns både på Facebook och Myspace.

Skrivet av: