Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Världens rikaste kändisbarn

- 13/03/2009, 16:32 -

De är under 20 men rikare än många människor bara kan drömma om.

Finansorganet finansorganet Forbes brukar sammanställa allehanda listor av olika slag på världens rikaste där Stefan Persson och Ingvar Kamprad brukar befinna sig på toppen.

Men deras roligaste lista är en topplista på världens rikaste "snorungar" inom nöjesbranschen. Föga förvånande toppar Daniel Radcliffe, stjärnan i Harry Potter som är en av världens dyraste filmserier.

På andra plats kommer Disneys gunstling Miley Cyrus som är i kontaktbråk med mediajätten. Hennes föräldrar har lovat att hon inte ska skämmas bort så därför fick hon ärva sin mammas Porsche när hon tog körkort.

Tredje platsen hålls av Dakota Fanning som varit väldigt produktiv sedan barnsben. Fanning har en gedigen filmlista på Imdb och den lär inte bli kortare i framtiden.

På fjärde platsen finns blott tolvåriga Abigail Breslin. Efter sin oscarsnominering i Little Miss Sunshine, erbjöds hon flera lukrativa löneavtal.

Femman Hayden Panettiere från Heroes bör man nog inte direkt kalla för ett barn. Åtminstone om man utgår från hennes bikinibilder.

Potters-lönetvåa är Emma Watson som lyckats få igång åtminstone en smärre filmkarriär utanför Hogwarts korridorer.

Intressant är att både nian Emma Roberts och tvåan Miley Cyrus fick in sin fot i branschen via sina kändisfamiljer. Det kan därför löna sig att ha en känd farsa.

Här är topplistan:

  1. Daniel Radcliffe (19)
  2. Miley Cyrus (16)
  3. Dakota Fanning (15)
  4. Abigail Breslin (12)
  5. Hayden Panettiere (19)
  6. Emma Watson (18)
  7. Freddie Highmore (17)
  8. Keke Palmer (15)
  9. Emma Roberts (18)
  10. Anton Yelchin (19)

Skrivet av: