Robinson utspelar sig i helvetet

Sjukdomar, myggbett och lera för deltagarna.


Robinsondeltagarna såg fram emot lata dagar på en paradisstrand. Isället hamnade de i ett träsk, fullt att myggor, lera, sjukdomar och misär.

Platsen beskrevs som "helvetet" av flera deltagare och många funderade på att hoppa av redan efter första natten. I den nya uppagan av Robinson lämnas deltagarna helt utan mat. Några driftiga lyckades hitta ostron i lervattnet.

Josephine Myrén blev matförgiftad redan andra dagen, kaskadkräktes och fick läkarhjälp.

– Jag trodde att jag skulle dö, säger hon. Jag hade ätit ett par ostron från träsket – de var väl giftiga av all lera och skit, säger hon, till Aftonbladet.

Ett läkarteam tillkallades för att undersöka om det var någon fara för hennes liv.

– Jag spydde och spydde. Överallt. Och det var bara palmhjärta som kom upp för det var det enda jag hade i magen, säger Josephine Myrén.

Flera av deltagarna drabbades dessutom av elakartade sår som inte vill läka i leran. Vätskebristen bredde ut sig över lägret och en myggorna stod som en hjälm över boplatsen.

– Jag hade över 300 bett när jag vaknade på morgonen. De andra kallade mig för spetälskemonstret för att jag var alldeles rödprickig, berättar Angela Monroe för Aftonbladet.

Skrivet av:

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Talmannen ger ut poesi – "med stor ödmjukhet"

Textilmuseet prisat på Elle-galan

1 timme sedan
Textilmuseet i Borås tilldelades årets hederspris på Elle-galan på fredagskvällen.

Harry Styles stalker får fängelse

1 timme sedan
3,5 månaders fängelse. Den blir domen för den brasilianska kvinna som stalkat Harry Styles den senaste tiden, skriver The Guardian.

Hooja kommenterar älgvandringen

igår 21:52
Artistduon Hooja blir älgvärdar i SVT. Den 2 maj klockan 19.00 kommenterar de årets säsong av "Den stora älgvandringen".

Ännu en VM-hjälte fick lämna "Masked singer"

igår 21:26
Halvvägs in i säsongen av "Masked singer" har panelen hittills endast lyckats skrapa ihop ett enda poäng. Den tilldelades Måns Zelmerlöw som prickade in VM 94-hjälten Tomas Brolin i det allra första programmet.

Därför är "Gift vid första ögonkastet"-deltagarna så unga i år

igår 19:54
Årets säsong av "Gift vid första ögonkastet" är i full gång och många har reagerat på den unga deltagarskaran. Nyheter24 frågade produktionen varför de medverkande är så unga i år.