Idolernas hemliga charmknep avslöjade

- 05/10/2008, 20:46 -

Idol-Anna försöker att vara känslosam inför tevetittarna.

Idolerna vet vad som går hem hos publiken, och försöker göra allt de kan för att charma den. Nu väljer flera från Idol 2008 att avslöja till Nyheter24 hur de går tillväga när de försöker vinna tittarnas hjärtan.

Anna Bergendahl, 16 år från Nyköping, har redan av flera rankats som Idolvinnare 2008, och ett videoklipp på Youtube med henne har redan setts 140 000 gånger. Men själv har hon ingen aning om det, även om hon vet vad som går hem:

– Jag försöker att vara känslosam och beröra, säger Anna Bergendahl till Nyheter24 om vilka knep hon använder sig av för att få publikens gillande.

Hennes strategi kan också hänga samman med att hon vill symbolisera ren talang istället för yta, och menar att svenskarna mer tror på ärlighet och seriositet.

Växjö-tjejen Yazmina Simic, 16, har i Idol valt att köra sitt eget race med många ballader, trots kritik. Hittills är hon dock kvar i tävlingen, vilket kan bero på hennes medvetna strategi för att hålla sig kvar i tävlingen.

– Jag tror på ögonkontakt. Tevetittarna kan se rakt in i mina ögon och se vem jag är, säger Yazmina Simic, till Nyheter24.

Se det uppmärksammade klippet med Anna Bergendahl från hennes första audition nedan.

Se ett klipp med Yazmina Simic från hennes uppträdande i första kvalet nedan.

Skrivet av: