Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Russel Crowe vägrar tights

- 31/03/2009, 10:37 -

Gladiatorn är aktuell som Robin Hood.

Ridley Scott (Alien, Gladiator, Americen Gangster) arbetar för närvarande med ännu en filmatisering av mannen i de gröna tightsen – Robin Hood. Men det här gången blir det inte tights. I alla fall inte om huvudrollsinnehavaren Russel Crowe får bestämma.

– Tights uppfanns inte förrän 400 till 500 år efter att den här historien utspelar sig. Det är inga tights men jag har ett par trevliga, slitna, läderbrallor med en rejäl suspensoar, säger Russel Crowe till Monster & Critics.

Trots att inspelningen knappt har börjat har den redan kantats av en rad skandaler. Ridley Scott och Russel Crowe ska ständigt vara i luven på varandra och en första lady Marion har redan flytt bygget och blivit ersatt av en ny.

Filmer om Robin Hood tenderar att bli både kalkoner och kassakossor. Det vore inte helt otippat om den här versionen följer i den stolta traditionen.

Förra gången Ridley Scott och Russel Crowe sammarbetade resulterade det i mastodontfilmen Gladiator:

Skrivet av: