Rihanna lämnade sitt hotell utan behå. Se bilderna här.
1 av 9
Rihanna lämnade sitt hotell utan behå. Se bilderna här. - Foto: FameFlynet Sweden / Pierre Björk. Bilden är ett montage.
Rihanna lämnade sitt hotell utan behå.
2 av 9
Rihanna lämnade sitt hotell utan behå. - Foto: FameFlynet Sweden / Pierre Björk. Bilden är ett montage.
3 av 9
- Foto: FameFlynet Sweden / Pierre Björk
4 av 9
- Foto: FameFlynet Sweden / Pierre Björk
5 av 9
- Foto: FameFlynet Sweden / Pierre Björk
6 av 9
- Foto: FameFlynet Sweden / Pierre Björk
7 av 9
- Foto: FameFlynet Sweden / Pierre Björk
Så här såg det ut när Rihanna uppträdde i Globen.
8 av 9
Så här såg det ut när Rihanna uppträdde i Globen. - Foto: FREDRIK PERSSON/Scanpix
Rihanna i Berzelii Park i söndags.
9 av 9
Rihanna i Berzelii Park i söndags. - Foto: CF

Rihanna skippar behå i Stockholm – se bilderna

Rihanna skippade behån och bjöd på piercade bröstvårtor när hon under måndagen lämnade anrika lyxhotellet Grand Hotel i centrala Stockholm.


Se kändisarnas trostabbar och behåmissar

Behålösa och troslösa – ibland går det inte riktigt som kändisarna vill när de står på scenen, festar loss, chillar på stranden eller går på röda mattan. Se stjärnornas klädmissar här.

Att superstjärnan Rihanna, 25, befinner sig i Sverige har knappast kunnat undgå någon. I söndags spatserade Rihanna runt i Berzelii Park i centrala Stockholm, bara ett stenkast från Grand Hotel där stjärnan har bott tillsammans med sin väninna och vapendragare Melissa Forde, som följt med Rihanna under stora delar av världsturnén. 

Rihannas tidigare spelningar har kantats av skandaler – hon har kommit flera timmar sent, blivit utbuad, slagit ner ett fan med mikrofon och mimat sig igenom sina superhits.  

Men i Stockholm blev det tvärtom – under måndagen stod stjärnan på Globens scen och levererade en bejublad konsert. Tidningen Aftonbladet och deras journalist Joacim Persson recenserade konserten och kallade det för en "storartad revansch" och delade ut näst högsta betyg till sångerskan.  

Inga strippor och inget gräs

Inte heller blev det något marijuanarökande och både fylle-karaoke och strippor har lyst med sin frånvaro under stjärnans Sverigebeösk. 

Men däremot blev det en liten behåmiss – när Rihanna och Melissa lämnade Grand Hotel passade sångerskan på att visa sina piercade bröstvårtor under ett nätlinne. Eller som tidningen Tmz.com väljer att kalla det – "UnBRAlla".  

Se bilderna i bildspelet ovan – klicka på pilarna. 

Rihanna framför "Stay" och "Diamonds" i Globen under måndagen: 


/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!