Måndag 8 Aug
Stockholm

Carradine mördad av kung fu-sekt

Advokaten: Det är på detta spår som polisen bör leta.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Som vi tidigare nämnt blir teorierna kring David Carradines bortgång allt fler. Hans familj vägrar nu att låta det stanna vid polisens främsta spår - att han ska ha dött under en avancerad sexlek.

I stället vill de att FBI ska utreda ett annat spår, nämligen att kungfu-legenden ska ha blivit mördad av en hemlig kampsportssekt.

Familjens advokat Mark Geragos sa i fredags på Larry King Live att det var på detta spår som polisen bör söka sina svar, skriver New York Post.

Brottssyndikat

Det många konspirationsteorierna kring Carradines död börjar alltmer likna de som följde efter kampsportlegenden Bruce Lees död 1973. Hans bortgång har officiellt kopplats till mediciner som aspirin men flera konspirationsteoretiker hävdar att han blev mördad av den kinesiska triaden - ett underjordiskt brottssyndikat.

Enligt en chefsrättsläkare i Bangkok, staden där Carradine hittades, var det definitivt ingen naturlig dödsorsak som tog hans liv. Teorin om att det skulle röra sig om ett självmord avskrevs ganska snabbt eftersom kroppen ska ha funnits med ett rep kring halsen, och ett annat rep kring hans genitalier.

Polisen misstänker att 72-åringen var inne på avancerade sexlekar, något som exfrun Marina Anderson också hävdat i sin skilsmässoansökan från 2003.

Skrivet av:

Kommentera
Kopiera länk
Dela

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.