Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Mördades David Carradine?

- 06/06/2009, 14:00 -

Källor påstår att David Carradine kan ha blivit mördad.

Teorierna kring David Carradines död blir allt fler. Man kan dock misstänka att den senaste i raden handlar om att rädda kultskådisens goda rykte. För nu går nämligen hans manager ut och hävdar att stjärnan kan ha mördats.

– Jag fick ett samtal från Thailand i dag från en producent som arbetat med honom. Jag vill inte hamna mitt i hela den här utredningen men den här killen berättade för mig att det säkerligen förekommit oegentligheter, sa Chuck Binder enligt Telegraph.

Carradines livlösa kropp upptäcktes av städerskan med ett rep runt och halsen och bundet runt penisen. Det har också ryktats om att skådespelarens händer varit bundna. Något som också skulle peka på mord.

– Det här var sannerligen ingen naturlig dödorsak, säger Nantana Sirisap chefsrättläkare i Bangkok, till Telegraph.

Prover har skickats till analys vid en eventuell förgiftning eller andra farliga substanser samtidigt som polisen fortsätter att förhöra vittnen och analysera den eventuella brottsplatsen. Vid det här laget verkar självmordsteorin vara helt avfärdad trots att David Carradine själv erkänt att han övervägt självmord.

– Det kan ha funnits en period i Davids långa liv under vilken han kan ha varit självmordsbenägen, men det här var inte en sådan tid, säger regissören Quentin Tarantino enligt Telegraph.

Skrivet av: